Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en aptalca nıcler....

en aptalca nıcler....
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
en aptalca nıcler uzun lafın kısası : ULK *Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın *Yarasa çok faydalı bir hayvandır Öyle olmasa yaramasa derlerdi *Bu erikson, diğer erik yok *Bayan hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir *En son gülümseyen sen olacaksın çünkü geç anlıyorsun *Allah'ım kendim için birşey istemiorum Sadece anneme elma yanaklı sütun bacaklı bal dudaklı bir gelin eyle *Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır O zaman baklava gerçek değildir *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma *Tam öğrenmeye başlamıştımki okul bitti *Ey yükselen nesil İn ulan altında *Eger dünya delikanli olsaydi yuvarlak olmazdi *Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim *Selam, ben Aydan Sener Hadi yaa Ben de Dünyadan Neil Armstrong *Yes abicim, Türkçe egitime benden de oaaa!!! *Ilahi Ölüm Meleği sen adami öldürürsün *Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? EvetPeki deplasmanda yedin mi? *Bataryası cılız rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 zaman ulaşılamadı Acilen aaaa çeken hattımla seninleyim *Bu cekicilik, bu itibar,hele o büyülü gözler allah tüm güzelligi bir kiside toplamis neyse benden cok bahsettiksen nasılsın *Sün seni fazla bekledik toplu resim çektirecektik Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis *Noel babanin niye hiç eli yoktur?çünkü NOEL baba *Adamin biri saat kaçdemis saat de kaçmis *böylece iyi uyurum oysa bu isi gözüm kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Yasınız kaç? Vallahi her sene değişiyor *Kabadayılığa yer yok demişler, külhanbeyi ayakta kalmış *Aşk havuzuna aptal düşer fakat beni ittiler!  

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt