giderli sozler,atarlı nick,atarlı nicklerAtarlı Sozler, Atara atar gidere gider sozler, Atarlı MSN Facebook Nickleri
Senin yapacağın gider en fazla hoşuma gider
Benim yediğim pekmez gittiğim antep duvarda resmimiz alemde ismimiz var Nihat Doğan
VarSa AtaRım CezAmI YataRıM Ne AlaYıNa GidEr Nede KıRaLıNA AlaYıda AyAma GeLsİn KIraLıDa (;
Kırdım Diyorsun Zincirlerimi Evet Kopekte Ceker Koparır Zincirini, Kacar Gider Ama Halkalarını Hep Boynunda Taşır !!
Sitem etme Allaha gunahkar olursun, gonul verme kuluna isyankar olursun
SuskunLuğuMu HaFiFe ALMa; koNuşuRSam ağıR geLir kaLdıramzSın!!!
Kaderimizde Varsa Genc YaşTa Kefen Giymek ; Geri viTes Nedir BiLmez Bu Deli Yurek
Bizden nefret edin cunku sizden değiliz, arkamızdan hep kufredin kendimize kefiliz, dunyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz asadan olumu cıkaran ustadın nesliyiz biz
Sen benim yerime bir başkasını Koyabilirsin ! Ama o Başkası Benim sana koyduğum gibi koyamaz
Bana yoL vermeden once sana verdim yoLLarda yurumesini oğren
Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım
gelene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolay
mı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolay mı ki sence sevilmeden sevmeK!
Her Ne Kadar Kabadayılıkta Gozum Olmasada, Dalımı Kıranın Ağacını Kokten Sokmesini İyi Bilirim
Hicbir şey gorunduğu gibi değildir Unutma ! Bugun hayat veren su, yarın seni bile boğabilir
Benim surduğum hayatın geri vitesi yok Gecmişimi sadece dikiz aynasından seyrediyorum (;
Hayatı Torpilli Yaşıyanlardan Değilim Sadece Herşeye Rağmen Gulmesini Biliyorum
Yıllar gecse de ustunden , bitmeyecek bende ki sen
Ne Kimseyi Takarım, Ne de Canımı Sıkarım Keyfime Bakar, Hayatımı Yaşarım
Bana Kimse yaşamak İstediğimi sormadı 0 haLde kimse , Bana nasıL yaşamam gerektiğini ~ S o y L e y e m e z ! ,)
Senin yapacağın gider en fazla hoşuma gider
Benim yediğim pekmez gittiğim antep duvarda resmimiz alemde ismimiz var Nihat Doğan
VarSa AtaRım CezAmI YataRıM Ne AlaYıNa GidEr Nede KıRaLıNA AlaYıda AyAma GeLsİn KIraLıDa (;
Kırdım Diyorsun Zincirlerimi Evet Kopekte Ceker Koparır Zincirini, Kacar Gider Ama Halkalarını Hep Boynunda Taşır !!
Sitem etme Allaha gunahkar olursun, gonul verme kuluna isyankar olursun
SuskunLuğuMu HaFiFe ALMa; koNuşuRSam ağıR geLir kaLdıramzSın!!!
Kaderimizde Varsa Genc YaşTa Kefen Giymek ; Geri viTes Nedir BiLmez Bu Deli Yurek
Bizden nefret edin cunku sizden değiliz, arkamızdan hep kufredin kendimize kefiliz, dunyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz asadan olumu cıkaran ustadın nesliyiz biz
Sen benim yerime bir başkasını Koyabilirsin ! Ama o Başkası Benim sana koyduğum gibi koyamaz
Bana yoL vermeden once sana verdim yoLLarda yurumesini oğren
Kaldırımları uzerimize Yorgan Gibi Cektik Bize bir adım
gelene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolay
mı Bu dunyada Serseri Damgası yemek Kolay mı ki sence sevilmeden sevmeK!
Her Ne Kadar Kabadayılıkta Gozum Olmasada, Dalımı Kıranın Ağacını Kokten Sokmesini İyi Bilirim
Hicbir şey gorunduğu gibi değildir Unutma ! Bugun hayat veren su, yarın seni bile boğabilir
Benim surduğum hayatın geri vitesi yok Gecmişimi sadece dikiz aynasından seyrediyorum (;
Hayatı Torpilli Yaşıyanlardan Değilim Sadece Herşeye Rağmen Gulmesini Biliyorum
Yıllar gecse de ustunden , bitmeyecek bende ki sen
Ne Kimseyi Takarım, Ne de Canımı Sıkarım Keyfime Bakar, Hayatımı Yaşarım
Bana Kimse yaşamak İstediğimi sormadı 0 haLde kimse , Bana nasıL yaşamam gerektiğini ~ S o y L e y e m e z ! ,)