Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En baba sözler arayanlar buraya

En baba sözler arayanlar buraya
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En baba sözler arayanlar buraya baba laflar en baba sözler 2011 sözler 2011 en laflar alem ALEMIN DERDI BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA COK KOYMUSUM ELALEM CUZDANINI KOYAR BEN YUREGIMI KOYDUM BEN BU ALEMDE KRALDA KURALDA TANIMAM konu$acaksan öyle ßir Konu$kiInanayim ağLatacakSan öyle ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen pek 0ßirGitki öLümü Unutayim Lakin SevecekSen pek ßir Sevki Konu$sanda GitSendeAğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim KiMSe WaZGeÇiLMeZ DeĞiLDiRkIrkALbİmİ GöNLüN oLsUnaL HeRŞeYi gÖzÜn dOysUNŞiMDi Diğer MaNiTaLaRLaYıMaL bUdA SaNa KaPaK oLsuN!!! sevdigimizielimizden alanlara kolumuza tıraş bıçağı attıranlara kadeh şişesini elimizetutuşturanlara isyanım allah a yok BÜTÜN ALLAHSIZLARA Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değerinde verirsen aradaki iki kuruşa seni satar SIGARA VE IÇKI INSANI YAVAS YAVAS OLDURUYORMUŞ ULAN ZATEN KIMIN ACELESI VARKI SOKAKTA GEZIYOR BIR DELIKANLI ESRAR CEKIYOR GOZLERI KANLI OYLE BIR SEVDIGI VARKI ALLAHINA DEK SEVDALI BENIM ADIM EZANLA BASLADI SELAYLA BITER ISTEYENE DEGIL ALYINA GIDER ALEM BUYSA KRAL BİZİZ Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ama; Ayrılıklar Bile Seninle Kibir Duymalı Bir gün titreyerek uyanirsan bilki resmini optügüm gündür Fakat bir gün sebebsiz yere gozyaslarinakarsa, bil fakat oldügüm gündür ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ KARADENİZLİYİZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM DEK SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni o kadar çok defa aldatmışsa bu senin suçundur SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TITREK ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Gözyaşı Dökmek içinde olsa gözlerini özledim Bir kar her birine kadar beyaz ol lakin ; onun değin soğuk olma bitanem ѕєνєηιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυöğяєη∂ιм вαвαм∂αηвαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη ~Sвєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη ~S ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• ne dayılıkta gözüm var ne de ağalıktayalnız dalımı kıran olursa ağacını kökünden sökerim Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla!!!vazgeçmez unutma!!! вυ αℓєм∂є şєкℓi вєη уαραя вєη ѕiℓєяiм σуυηα вєη вαşℓαя вєη вiтiяiяiм işiηє gєℓмєzє gαмє σνєяя güzєℓiмм Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine göre uğurlu, bana göreyse zavallısın! Gaye bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır bizher ne değin loş ışık aşağı mini etekli kızlarla dans etmeyibilmesekte mahalle köşelerinde yağmur aşağıda delikanlınca sewmesiniherkesten daha iyi BİLİRİZ Ne yazilmali fakat silinip gitmesin ne söylenmeli ki unutulup bitmesin SEVME SEVSİNLER LAYIK VERSİNLERAĞLAMA AĞLAT KI DEĞERİNİ BİLSİNLER her tebessüm eden yüzü sanma bahtiyar,,, her kahkahanın ardında binlerce gözyaşı varr,,, Bilmesekte Varlıklı çocukları gibi aydınlık taşların üstünde dans etmeyi kesinlikle biliriz Allah'ına Kadar Delikanlı Gibi Sevmeyi!! Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum Bir Zamanlar olsa arkandan bakar ağLardım,derhal arkama biLe bakmam Eskiden uğruna dünyaLarı yakardım,şimdi bir K!BR!T bile çakmam BIRI VARDI OYSA CAN VERMEYE DEGER TABII OYSA ANLARSA EGER CEZAEVI BİZİM YUVAMIZ, İDAM İPİ KRAVATIMIZ, KELEPÇE KOL SAATİMİZ OLSUN Biz sevgimiz hak edene veririz etmeyene ise çıkış yolunu gösteririz delikanlılık tesbih sallayıp tabanca sürüklemek değil, Delikanlılık tesbihi çekip silahı saklamaktır derdi olanın dermanı, tasa çıkaranın belası oluruz çєкмιş ¢ιgαяαуı кαƒαѕı ∂υмαηℓı αѕℓıη∂α нαявι ∂єℓιкαηℓı кσℓυη∂α 35 ƒαçα уαяαѕı σ∂α ßιя кαнвєηιη нαтıяαѕı αğℓα∂ığıмı кιмѕєує ѕöуℓємє αηηє σηℓαя ßєηι кяαℓ, ßιℓιуσя кız∂ıм мı ∂üηуαуı уıкαя ßιℓιуσяℓαя, ßιя кız ιçιη ßυ кα∂αя ∂üşтüğüмü ßιℓмιуσяℓαя ѕєηι υηυтмαк ιçιη αηт ιçтιм gözℓєяιη gєℓ∂ι αкℓıмα ναzgєçтιм ภ๏кtค кค๔คг ๓єภŦคคt เçเภ שเгﻮül кค๔คг єğเl๓є ßυ αℓєм∂є кяαℓ ναяѕα кяαℓιçє∂є σℓυя αмα αℓєм ∂єℓιкαηℓıуα кαℓѕα ηє кяαℓ ηє∂є кяαℓιçє тαηıмαz ηι¢£ ∂£ℓιкαηℓıℓαя g0я∂üк кσℓυη∂α кız ¢єßιη∂£ £мαη£т αякαѕıη∂α ѕüяü яα¢σηυ кαнρєℓιк уüяüуüşü ѕαнтєℓιк , кαℓßι ναя уüяєğι у0к GeCeLeRi GeLMe tıraş bıçağı aTaRıM uzatma KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım Farkımız Tarzımız Bizim Delikanlı OLmamız, Ya Kan KuStururuz yada Bütün SuStururuz Bu HuSuSta N£ KAIDE N£d£ KraL tanırız! Keşke sen ben olsan ve doyasıyasevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, keşke ben sen olsam veböylesine sevilmenin tadını çıkarsam NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!KIM DEMISKI SARHOSLUK FENA SEYDIR ANCAK BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN CÜMLE ALEM SANATÇI OLMUŞ SOKAKLAR SAHNE, BİR KIZ SEVDİM O DA OLMUŞ KAHPE öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα ! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя ηαмıмızıη вüуüкℓüğü, ∂σѕтℓαяıмızıη вüуüкℓüğüη∂єη∂ιя  

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt