Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En çok aranan nickler

En çok aranan nickler
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En çok aranan nickler aranan nickler dostlara kapak sözler sahte dostlara kapak nickler sahte sözler AğLayacak yer kaLmadı sahte dostLarın omzunda!!! ** Neden sadakatle bekleyeyim,ruhumu hasretle besleyeyim?!?!?!( * |ѕσηѕυzLυкDα кαчвσLαй нαчαLLєяiiм| son zamanların en güzel nickleri * Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece!, *PsikoLojim Bosuk Yayında Emei Geçen Her Kesn * * Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Çünkü ben Normalim onLar Anormal ! aRamısa qiRene 1 teqmeee x SaNa kaR$ı Nötr ) Şapkamı önüme koydum,kendi kendime külahları değiştimBEN kazandım Evet… Düşüyorum Yere çarpmama ne değin kaldı? bni bütün aqlatmaın sahte düşlerle oyalamaın! vakit duRsun isTedimBuqün pes eTtim ben éCZa DEPOSU oLdu MiDé , içimi kEmirdi miki farE * CoÇuK BaKıCıSı DeĞiLiM +18 * Héя qiDéηiη àяκàsIη Dàη àqLàsàм †éяκ éDéяdİ ßηγ qÖsLéяİм Héя qiDéηé déqL sOη qiDéηé ßu sÖzléяİм !! x( ** değiLim siZin qiBi oLmamDa qökDéLenLerDéN tüküRüCém suraTınıZa aLayIna x) ** Ya$amayI çok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de fazla seviyorum * né oLDum deme ne oLCamDa déMe ne oLuyo naaNn Dé) ehuhueh xD ßir Kez 0Lsn qüldür yüzümüChoq'mu sey istiorm Sadece sew ßeni(LL) oYnaMacHocuUm * DAqMaa qaFaayyaaa xD ||| dußLE uqaLaa xP xD EnDopLazMik1haTunum x) Kim SöyLemi$ CadI OLdugumu ? Sén €LmanI Yé $ékéRim kandırık oyunların mızıkçı velediyim!!! xD * €SinTi YaPMa YoL AL klonlanan koyunlar gbisiniz hea XD * yaPtıĞım hiç biR Şey iÇin pisman değiLimBüTün ÖfKem yapamaDıkLarıma! vefat KapıMı CaLMaSaDa KaLbİM SeNin!! Bu iNadM aSKa Be SeVGiLiisaVasMda YaLnz BrKma BeNi tMm yeTeR yeTR HerŞeY isTeDiiN giBi oLsNbN ZtN öLdM KaLN saGLr sNN oLsN Baştan KaLßim kıRıK,kapıLar açık YoLum ince, yoLum uzun YaLñızlıımda yürüorum SaKın qeLme hazIr deiLim, deLiiim Kac qNdurLodosum tuttu, PoyraZm souKkK Bu sOndu dünyamda Séndén kaLan hiçbi$éyé yéR yoq Artıq ! ho$çaqal alı$qanlığımSeni bıraqtıM soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayat umuT değil sénDén diğer haYalléRİm yK oLdu KoydUum YéRdé ykTu hçßiRi! Umut Oldukça héR yéNi qün Yéni ßir ßşLanqıçtR Belki umrunda biLe deiL fakat ben sensizLii sewmedim O $mdi çk uZkLaRda yk hYtımda rüYaLrmDa ѕзйѕiiz уαραвiiLiiяiiм ѕαйιуσяDυмαмα уαйιLмιѕ iiçiiмDαнα giiтмзк iiçiiй αякαйι Döйзя Döймзz нзяѕзуiiйii özLзDiiм ''sen'' i ke$fettikçe ''ßen''i yitiriyorum вєηDєη ηєfяєт єтмєк ѕєηii güzєLLєѕтiiямєz☆ tekrar Yoqsun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Uygun!! ||ѕα∂є¢є bittiN вιℓмєм αηηαтαвιℓ∂ιм мι?|| вέDέLLii мυтLυLυкLẫя! «'3 x KaηatℓaЯı qırıℓmus kü¢çük qeℓebk ßis éski sévqiLiYishéя an ßaяısaBiLiяis«'3 ßu dünya maskeli ßalo ve onun sahte yüzleri(!!) Gördüklerim göreceklerimin aynası ßelki sevdiklerim seveceklerimin aynısı Birazcık depresif ve melankolik Kim okur oysa kim bilir Yalnızlık bana özel Elbet birgün benide terkeder SeniN oLmamı istiosaN ßenim oLmayı öGreniceksiN *** oyuncağın kırıLdı artık eLinde Kapattım gözlerimi bana acı weren tüm hayatlara Güya beNden bi Parça gibisinEn Kıymetli PaRÇam k0pma simdi beNden! boğuLmaktan korktuğun denizimtahmininden derinim!! pembeye boyanmıs umutlarda tükenmiso giderken karanlıkta benide kaybetmis dierLerine benzemiyo sewginhem nie benzesnki en çok sen sewiLmedin mi?? KaDeRimDe Ne VaRSa YaŞaRım ELßeT Lakin KaDeRi ßizDe ßeLiRLémesmiYiz?  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt