En Fazla Hayran Eden Değişik Kısa Şiirler Burada Beğenilen Kısa Şiirler Kısa Hoş şiirler Sevgili melekler, en son sizlere sunduğumuz ilköğretim haftası şiirleri konusunun gerisinde bu sayfamızda da en beğenilen kısa şiirler ile sizlerleyiz 1549099937 1549099937 encokbegenilencesitlikisasiirlerburada5c5563a7236dbencokbegenilencesitlikisasiirlerburada5c5563a7236db encokbegenilencesitlikisasiirlerburada5c5563a7236db AŞK Sen iri çöllerde bir topluluk gibisin, Iri denizlerde ender bir balık gibisin Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık keza de sağlık gibisin Özdemir Asaf MASALDAKİ YALNIZLIK Ben yalnızlığı Gökte uçar gördüm Ben yalnızlığı Garip, naçar gördüm Ben yalnızlığı Kazanç geçer gördüm Cahit Külebi 2 1 Kim o, deme gereksiz yere… Benim, ben O Kadar bir ben fakat gelen kapına; her tarafında sen Özdemir Asaf BAKIMLI BAKIŞLAR Bir bakış oysa açıyor gönül muammasını, İki sevdalı kalbin en dar yarasını, Bir gösterme ancak kudreti hiç bir lisanda yoktur, Bir görüntü oysa ara sıra şifa, ara sıra zehirli oktur Bir görünüm, bir aşığa neler anlatır, Bir görüş, bir aşığı saatlerce ağlatır Bir gösterme, bir aşığı aşkından kesin eder, Seven ahali tekrar tekrar gözleriyle yemin eder Faruk Nafiz Çamlıbel DÜN SABAHA KARŞI Dün sabaha aleyhinde, kendimle konuştum Ben hep kendime meydana çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı, Onu vurmaya gittim, kendimle vuruştum… Özdemir Asaf SUDA Bir çift yaprakmış dalında yumuşacık, Tutmuşum tutmuşum ellerinden senin; Düşmüşüz ağır ağır bir sâkin derenin İçindeymişik, yeşilmişik, sazmışık Balıklar gibiymiş, sessiz ve karanlık, Yüzermiş saçların, yüzermiş nefesin; Susarmışız öyle, bir sâkin derenin İçindeymişik, yeşilmişik, sazmışık Can YÜCEL