Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En çok eğlendiğiniz an ve sizi en çok eğlendiren şeyler nelerdir?Haydi paylaşalım...

En çok eğlendiğiniz an ve sizi en çok eğlendiren şeyler nelerdir?Haydi paylaşalım...
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En fazla eğlendiğiniz lahza ve sizi en fazla eğlendiren şeyler nelerdir?Haydi paylaşalım Kıslar herkesin eğlence anlayışı farklıdır örneğin ben eşimle balkondan halı silkelerken çok eğleniyorum çünkü beni dinlemiyo ve bitürlü benzer anda silkeleyemiyoruz komedi oluyoruz bu sadece küçük eğlencelerimizden biri ya sizlerin en çok eğlendiğiniz zaman nedir???encokeglendiginizanvesiziencokeglendirenseylernelerdirhaydipaylasalim5c4b697998a54gifalt :A :A :A  

Similar threads

İnsanlar birbirlerine duydukları sevgi ile evlilik adı altında birleşip yuva kurmaktadırlar. Sonrasında fazla beklenti içerisinde olan insanlar hayal kırıklığına uğramaktadır. Evliliğin devamlı mutlu bir halde ilerlemesi için bilinmesi gereken bazı gerçekler vardır. Uzmanlar yapılan araştırmalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
ALİ İMRAN Suresi hakkında Bilgi ve Türkçe meali Ali İmran suresi Kur'anı Kerim'den bu surenin okunması insanlar içinde seçkin bir yer edinmeye, ondan bir ayet okumak aile içinde eksik nasibe, fazla yolculuk etmeye kötüye işaret eder Rüyada Ali îmran suresini veya bu surenin bir kismini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
TEVHİD İMAMI MUHAMMED BİN ABDULVAHHAB HAYATI, DAVETİ VE HAKKINDA YAPILAN İFTİRALAR derleyen: Ebu Umeyr bin Muhammed et-Turki KİTAB VE SÜNNETE DAVET YAYINLARI 2012/1433 YAYIN HAKKI İSLAM ÜMMETİNE VAKIFTIR, DİLEYEN ÇOĞALTABİLİR FİHRİST...
Cevaplar
1
Görüntüleme
712
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt