Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En cok oğretmen ihtiyacı olan bolumler!

En cok oğretmen ihtiyacı olan bolumler!
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En cok oğretmen ihtiyacı olan 5 bolum hangisi

Milli eğitim bakanlığının ypmış olduğu acıklamada Oğretmen yetiştirmek icin YOK ile işbirliği yapma yolunda olduklarını acıkladıAyrıca bu anlaşma safhasında Milli Eğitim Bakanlığı oğretmen yetiştirmek icin calışma grubu oluşturduMilli Eğitim Bakanlığı ust yuzey olan yoneticilerden oluşturulan bu calışma grubu tarafından en cok ihtiyac hissedilen ve en cok oğretmen acığı olan alanlardan 5 tanesi belirlendi

Yapılan bu grup calışmaıs sonucunda belirlenen en cok oğretmen ihtiyacı olan 5 bolum şoyle;

Din Kulturu ve Ahlak Bilgisi,Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık,Teknoloji tasarım oğretmenliği,İlkoğretim Matematik Oğretmenliği,Ozel eğitim oğretmenleri en cok Oğretmen ihtiyacı olan ve Oğretmen ihtiyacı duyulan bolumler

Similar threads

imagesogretmenatamalaribugunyapiliyor5b14857752d9d Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 40 bin kadrolu oğretmen atamasını Bugun gercekleştirecekMEB, okullardaki oğretmen ihtiyacını karşılamak uzere ilk atama, acıktan ve kurumlar arası atama ile acıktan ilk, kurumlar arası ilk atama yoluyla toplam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
En cok oğretmen ihtiyacı bulunan ilk 20 alan 2019 oğretmen ihtiyacı Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, meslek seciminde iyi duşunulmesi ve buna gore karar verilmesinin buyuk onem taşıdığını bildirdi Milli Eğitim Bakanlığı Basın Muşavirliği'nden yapılan yazılı acıklamaya gore, Bakan Dincer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Rehber Oğretmen nasıl olunur, Rehber Oğretmen olma şartları,, rehber oğretmen nedir,Rehber Oğretmenin gorevleri,Rehber Oğretmen olmak icin,rehber oğretmenin ozellikleri nelerdir, Rehber oğretmen (psikolojik danışman) Mesleği ve Ozellikleri Rehber Oğretmenler; Calıştığı eğitim kurum veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
imagesogretmenatamasiaciklamasi20195ad8d8653df9c Omer Şimşek'in 10 sene icinde 357 bin oğretmen atandığı, şu anda bircok branşta oğretmen ihtiyacı bulunmadığı, ihtiyac olan branşlarda da mezun olmadığını belirterek ''120 bin kadro acığımız var Fakat yeni yılda aradığımız branşlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
imagesyokpedagojikformasyonaciklamasi5af9d367160b3 YOK Genel Kurulu bugun toplandı Toplantı sonrası bir basın acıklaması yayımlayan YOK, fenedebiyat ve diğer alan mezunlarına yonelik duzenlenen pedagojik formasyonun kaldırılmasına ilişkin acıklamada bulundu İşte o acıklama 03052019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt