Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Damar Sozler

En Damar Sozler
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Damar Sozler Kısa

Damar Sozler

Sevmek Guzel Şey Kıymet Bilene Ver Ne Zor Ol Kırıl Nede Yumuşak ol Ezil Bir GuL Kadar Sevil Ve Benden Yana Cok Sevildiğini Bil

Gun Batımında Ararken Seni, Gordum Yollarda Ayak İzlerini, Anladım Faydasız Boşa Gozyaşlarım, Terkedip Gitmiştin Zalimce Beni

Daha Kapıyı Acmadan Anladım Kapıda Senin Olduğunu Calışından Tanıdım Beni Terkettiğinde Bende Boyle Calmıştım Kapını Bir Gece Vakti Ansızın Terkedildin Dimi Tıpkı Beni Terkettiğin Gibi Kahpece Sırtından Vuruldun Dimi Tıpkı Beni Vurduğun Gibi Dokunma Uzak Dur Benden Cek O Pis Ellerini

Bir Ruzgarlık Omru Olan Ben Dağlarda Bir Dumanım Bir Varmış Bir Yokmuş Gibi Farzet ki Ben Bir Yalanım

Benim Yureğimde Batar Her Guneş, Benim Yureğimde Yanar Her Ateş, Bu İsyanımı Hor Gorme Kardeş, Gidene Ağlamak Benim Kaderim

Bir Karanlık Geliyor Yokluğunun Ardından, Ne Zaman Guneş Batsa Bu Son Gecem Diyorum, Bu Ne Bitmez Ayrılık Boyle, Bu Ne Bitmez Ozlem Diyorum

Benim Kaderimde Binlerce Cile Yorgun Bedenimi Taşır Mechule Sevdiğim Sende Git Git Gule Gule Gidene Ağlamak Benim Kaderim

Giderken Bir Adres Bırakmadı mı, Gozunden Yaş Dokup Ağlamadı mı, Yalvarırım Soyleyin Bir Bilen Varmı, Nereye Gitti O Bana Soyleyin

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

Vucudun otobus, beynin şofordur kalbin şofor maaline gecerse aşık oldun demektir

Tesadufen doğduk mecburen yaşıyoruz

Guzelsin, şirinsin, şahanesin Cektiğim cileme tek bahanesin Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dunyada kimse boyle sevemez

Biliyorum bugun kulakların bir başka cınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, ozlediğimi Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yureğimde neler hissettiğimi!

Senin Gozlerin Değil varlığım yeter Nefes Almama

Hayatımı Ellerine, Duygularımı Kalbine Bırakıyorum Aşkım

Sen Damarlarımın En Kırmızı En Koyu Sevdasısın bebeğim

Seni Hasretle Değil Sevgimle Bekliyorum Aşkım

Seni Kalbime Hasretini Gecelerime Gomdum Aşkım

Hayatımın Yonetmeni Benim, Ben Yazar Oynarım Sen izlersin Guzelim

alıntı

858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt