Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Doğal Antibiyotik

En Doğal Antibiyotik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler

*Biraz taze zencefil
*Biraz kuru zencefil
*3 adet limon
*Bal

En Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Ben bu tarifi keşfettiğimden beri asla hastalanmıyorum Oysa kışın benim kadar sık hasta olan görmedim Bu tarifi deneyenler bütün ilaçları unutacaklar Ve şiddetle herkese tavsiye ederim Önce bir kavanozu alıp taze zencefilin kabuğunu soyup kavanoza ince doğruyoruz sırayla kuru zencefili küçük doğradığımız limonu en üste de hepsinin üstünü geçecek kadar bal ekliyoruz Kavanozun ağzını sıkıca kapatıp buzdolabında en az 2 saat muhafaza ettikten sonra tüketebiliriz Malzemelerin sulandığını göreceksiniz Günde en az 1 kere 1 kaşık karışımdan 1 bardak kaynar suya koyup sıcakken tü?etin Sonra kavanozun ağzını kapatıp buzdolabında muhafaza ediniz Bu şekilde 1 ay kalsa da bozulmaz Herkese afiyet şifa olsun inşallah?

Similar threads

Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *1 adet limon *limon büyükluğunde taze zencefil *1 çubuk tarçin *10 adet kuru karanfil *bir tutam kuru bamya çiçeği(olmasada olur ama olursa daha iyi olur) *400 veya 500 gr doğal bal Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Limonu yikayin, ortadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
En Doğalından Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *2 adet çubuk tarçın *1 adet limon *1 adet limon büyüklüğünden taze zencefil *5 adet karanfil *Yarım çay kaşığı polen *En hakikisinden süzme bal En Doğalından Antibiyotik Tarifi Yapılışı Merhabalar herkese Evet sırada doğal antibiyotik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *1 büyük parça zencefil *810 tane karanfil *Yarım çay kaşığı tarçın *2 tane limon *2 tane çubuk tarçın *Bal Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Herkese merhaba
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Doğal Antibiyotik Tarifi İçin Malzemeler *1 adet Portakal *1 adet Limon *Taze zencefil Doğal Antibiyotik Tarifi Yapılışı Merhabalar kış aylarında içinizi ısıtacak gribe boğaz ağrısına karşı doğal antibiyotik tarifim evimizin vazgeçilmezlerinden sizlerle de paylaşmak istedim afiyet şifa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
* Vitamin Şurubu Nasıl Hazırlanır? Tarifi İçin Malzemeler *1 yumru zencefil *1 adet limon *1 adet portakal *2 adet kabuk tarçın *yeteri kadar bal Vitamin Şurubu Nasıl Hazırlanır? Tarifi Yapılışı Öncelikle zencefilin kabuğunu ayıklayıp, limon ve portakalı da iyice yıkamanız gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,474Konular
981,213Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt