Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Etkileyici Damar Sozler

0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

bir tek sen varsın birtek sen adını anmadığım yuzune bakmadığım bir tek gun bile uzulup ağlamadığım bir tek sen varsın salırıp doyamadığım

aLaca KaranLıkta oLsun oLumum Kısın LambaLarı Kısın aLın GotuRun BuTun umutLarımı Kaderim DunYada KaLsınokuSun oLum FeRmanımı SaVcı TopLansın uC BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Kederle yoğrulmuş ruhum, bedenim kayboldu umidim bitti emelim koskoca dunyada yokmuş sevenim bu hayat boyleyken gelde cıldırma

Gozum ağladıkca gamzelerim gulmemekte, Ruhum yıpranmadıkca kalemim hareket etmemekte

insani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mumkun iken yasanmayan mutluluklardir!!

Daglarda cicek soldugu zaman Goklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!

Damardır sozlerim keserim en derin yerindenDuvardır yuregin ne kesebilirim nede girebilirim cano

Cesedim calgılı meyhanenin yıllanmış sokagın da bulunmuş icki dolu bedenim musalla taşına konulmuş ardım dan dua yerine ferdiden bir şarkı okunmuş ne orhan ne ferdi anlar derdimi soylesin muslum baba nereden sevdim o zalimi

Bu dunya bana cok dar aşk seni ummadığın bi anda satar yine de takma aga en azından bu devran donene kadar!!!

SAPLA HANCERİ KALBİME NE KADAR KANARSA KANASIN FAZLA DERİNE İNME CUNKU ORADA SEN VARSIN BE GULUM

Ağlıyorsam Sebebi Vardır Geceleri resmine Bakıp iciyorsam Bir Sebebi Vardır Herşeyin bir sebebi vardır Sebep Aşksa Herşey Vardır!

EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN,SEVGILIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM

Ateşler taşırım sevdalarıma, Sozum yemin olsa ozum aşk olur

RAP dinleyip hayatımı sallicama DAMAR dinleyip jilet atıcama SENİ KALBİMDEN SİLER ATAR HAYATIMI YAŞARIM

Bir gun aglamayı duşunursen sakın yapma cunku bir yerlerde senin tek guluşun icin yaşayan biri var

ben uyumuyorum hic bir gece duvarlara takılı gozlerim penceremden kucuk bir ay ışığı aydınlatır odamı elim telefonda nezaman arayacak diye beklerken sen parfumlu yastığında uyuyorsun guzelim bilemezsin kalbinde facası olan gonlunde yangını olan gencin seni beklediğini sen nerden bileceksin aşak boyle birşey işte sen şair olmasanda dolduruyor insanın yureğini soyletiyor o tatlı dili ben allahına kadar sevdim ve seveceğim

19 YaŞinda Gİrsem Kara TopraĞa Sevgİlİm Sen AĞlarmisin DOnse YUzUm Kara TopraĞa BaŞkasina GOnUl BaĞlarmisin BiLİR MiSiN?

ßizdé SaßaH oLmaz, ßizdé GunéŞ Doğmaz, ßiz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßizLé DoSt oLmak Size YaKıŞmaz TopLumda Hép itiLiriz SanmaKi ßuna iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin éSériyiz!!

Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi Satmayiz 10 kurus icin bize, bize hakki olan sevenler

aLaca KaranLıkta oLsun oLumum Kısın LambaLarı Kısın aLın GotuRun BuTun umutLarımı Kaderim DunYada KaLsınokuSun oLum FeRmanımı SaVcı TopLansın uC BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile Nemli baltalarda yuruyuşumuz var arkadaş Ne dostlarım arar ne duşmanlarım sorar Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş Biz oyle insanlarız ki kimimiz park koşelerinde Kimimiz ise hucre evlerinde yaşarız Cok konuşma gardiyan sanada bi uclu sararız

Seni Ozlemek Acı Cekmekse O Acıyı Severek Cekiyorum, Seni Sevmek Gunahsa Hic Cekinmeden Gunaha Giriyorum, Sana tutkun Olmak Olmekse Al Sana Canımı Veriyorum

Duyuyorum sana dokunamamanin ezikligini yasiyorum askin rezilligini,inan bitanem yanimdayken cekiyorum en cok hasretini

Kotu gunumde katkısı olmayanın iyi gunumde hissesi yoktur

Şişeyi elime alınca gelir dost bildiklerin, şise dibine vurunca gider dost bildiklerin

Biz hic bir gemiyi kacırmadık Onlar eksik gittiler

Sarapsız duramayız, esrarsız kalamayız, cekerız emaneti, severiz adaleti

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt