Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Etkileyici Teklif Sozleri

En Etkileyici Teklif Sozleri
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Etkileyici Teklif Mesajları

Teklif Etme Sozleri

Meleğim desem ucar gidersin, ciceğim desem solar gidersin, Sevgilim desem ne dersin ?

Bulutların maviliğini ellerine,yıldızların parlaklığını gozlerine, Sevgilerin en yucesini kalbine usulca bırakıyorum kabul eder misin?

Kader cizgimsin avuclarımda, sen okyanuslar otesi, tuzlu suların gokkuşağı keşfedilmemiş bir adanın ciceğisin

Beni tanımazsın ben uzaklardan gelen yabancıyım seni tanımaya geldim bana kapını acar mısın?

Seni gorunce kalbimin duracağını hissediyorum ama bırakıp gidemiyorum cunku seni seviyorum benimle cıkarmısın Sevgilim

Sana bakamıyorum sana soyleyemiyorum sana dayanamıyorum seni seviyorum ama diyemiyorum cunku utanıyorum!

bir omru benimle olabilmen her saniye aklında kalabilmem hep beni sevmen herşeye gogus germen mumkun mu acaba sevgilim?

Aşkimsin sevdamsin kalbimdeki parcamsin benimle cıkarmisin?

Atesim degil kulum olurmusun denizim degil dalgam olurmusun ilk Aşkim degilsin affet ama son Aşkim olurmusun

Ya teklifimi kabul edersin ya da peşinde koşarken yırtığım ayakkabıların paralarını odersin

Yıllarca kafama gore birini aradım ama nafile bulamadım diyorumki istersen arkadaş olalım senlen

HASRETLE ACAN BIR GUL GIBI BIR INSANIN OZLEMLERI OLMALI, OZLEMLE ACAN GUL GIBI BIR INSANIN BIRTANESI OLMALI, BENIM BIRTANEM OLURMUSUN?

DUNYA OLSAM, GUNESIM OLURMUSUN? GOKYUZU OLSAM, MAVI RENGIM OLURMUSUN? DENIZ OLSAM DALGALARIM OLURMUSUN? BIR BEDEN OLSAM, CANIM OLURMUSUN? BIR CAN OLSAM, HAYATIM OLURMUSUN?

GUNLERCE DUSUNDUM, BIR TURLU ACILMA FIRSATI BULAMADIM SANA, DEMEKKI KISMET BUGUNEYMIS, ILK VE SON ASKIM OLMAYA NE DERSIN

KOCAMAN ZEYTIN GOZLERI, YANAGINDA GAMZESI, MINICIK SEVGI DOLU ELLERI, BIR KIZIMIZ OLSAYDI KESKE DESEYDIM AYNI ANNESI!

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt