Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Eziq Andream Server Hanqisi ?

En Eziq Andream Server Hanqisi ?
0
154

Similar threads

Basliktada belirttigim gibi pc kurulan otp de birden fazla car kayit olabilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
arkadasLar oyuna yeni basLıycam pek biLgim yok oyun hakkında karakter oLarak ne acmaLıyım hanqisi saqLam oLur, stat oLarak neye vermeLiyim ve hanqi siLahı kuLLanmaLıyım anLıyacaqım sekiLde anLatırsanız cok sevinirim SİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar İşlemcim İntel Core 2 Duo 30 ghz e8400 Kasamdaki Dijital Ekranda Sıcaklık 29 qösteriyordu ve bende everesten bakmak istedim ve everesete 41 di Arkadaşlar bu bilgilerden hanqisi doqru olabilir anlamadım yardım ederseniz çok seviniceğim
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ben 6 aydır bi ilişki içerisindeyim Aramızda uzaklık problemi var ve artık yapamıcagını söledi ben ne kadar cabalasamda kararını değişdiremedim anlatıorm nedenlerini bu gunler geççicek diorm fakat ikna edemiyorum Sorunum Cok büyük Bitirmek isdemiyorum nolur destek edin:'(seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Evet yeniden başlamayı düşünüyorum en kalabalık server hangisidir acaba 4 yıl oldu bırakalı oyunu 2 ay sonra yeniden başlıcağım şuanda kararsızım server seçimi olarak yeni serverlarda illegal hile çok diyorlar herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt