Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Faydalısından Diyet Salata

En Faydalısından Diyet Salata
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
En Faydalısından Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet yumuşak avokado
*1 kutu ton balığı
*Bir küçük boy konserve pancar (yoksa kullanmayın)
*1 çay bardağı Konserve Mısır
*45 yaprak marul
*Bir tutam maydanoz
*12 yaprak mor lahana

Sosu için;

*1 limon suyu
*Nar ekşisi
*Tuz
*Sumak
*Zeytinyağı
*Kırmızı pul biber

En Faydalısından Diyet Salata Tarifi Yapılışı Pasta börek çörek yapıp yersen olacağı bu İmdat diye bağıran pantolon etekler sinyal verirken anlamazsan sonra diyet salata tarifi yazarsın melek hanım )) ben diyete başladım bundan sonra salata tarifi paylaşacağım )) sizde benimle diyettesiniz*En faydalı en lezzetli her şeyi içinde çok renkli salata ben diyet dedim ama her şekilde yenmeli bence )
Salata tarifinde ölçü miktar olmaz evde ne varsa o katılır illa miktar denilir diye yazdım ne kullandıysam İstediğiniz gibi değiştirebilirsiniz havuç da ekleyin derim Bu salata bir kisi için fazla gelebilir isterseniz iki öğün olarak tüketin Ayrıca diyet için yapacaklara sumak ve kırmızı pul biberin metabolizma hızlandırmadaki etkileri oldukça fazla*Salata malzemelerini ince ince doğrayın ton balık ve mısırı ilave edin sos*malzemelerini ekleyip karıştırın servise hazır afiyet olsun

Similar threads

Pancarlı Mantarlı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *34 adet taze mantar *1 küçük boy pancar *Konserve Mısır *Bir tutam dereotu *Bir tutam maydanoz *45 yaprak marul *23 yaprak mor lahana *Yarım Mozarella peyniri (2 dilim beyaz peynir kullanabilirsiniz) Sosu için; *Zeytinyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Ton Balıklı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *3 4 yaprak marul *Bir adet konserve mısır *Bir adet kırmızı biber *Bir adet küçük domates *Bir adet 80 g Lik ton balığı *Bir adet küçük salatalık *Yarım limon *Nar ekşisi *Saf zeytinyağı Ton Balıklı Diyet Salata Tarifi Yapılışı Kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ton Balıklı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *56 dal marul *Mor lahana *12 adet havuç *Bir tutam maydanoz *1 paket mısır *1 paket ton balığı *1 adet limon *Pul biber ve tuz Ton Balıklı Diyet Salata Tarifi Yapılışı Marulu, mor lahanayı, maydanozu ince ince doğrayalım Ve salata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Tonbalıklı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *Bir adet konserve ton balığı *Bir adet domates *5 adet yeşil zeytin *Bir çorba kaşığı konserve mısır *Bir yeşil biber *Birer tutam maydanoz ve nane *Bir salatalık *Bir tatlı kaşığı zeytin yağı ve nar ekşisi *3 yaprak marul Tonbalıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ton Balıklı Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *1 adet havuç *34 yaprak mor lahana *34 yaprak marul *1 adet küçük domates (çeri olursa 2 adet) *1 adet konserve ton balığı *Tuz *Yarım limon *1 tatlı kaşığı nar ekşisi *Yarım çay bardağı kadar konserve mısır Ton Balıklı Diyet Salata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt