2019 En Güzel Aşk Sözleri bu konu 2019 aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Sizler için en yeni romantik sözlerden oluşan aşk mesajlarını bir araya getirdik Siz de kendi duygularınıza hitap eden beğendiğiniz bu sözler arasından istediğinizi alıp paylaşabilirsiniz 1549097538 1549097538 2019enguzelasksozleri5c555a47a75332019enguzelasksozleri5c555a47a7533 2019enguzelasksozleri5c555a47a7533 Sevgilim Ayrılık ufak sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirirmiş Tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi
Aşkım Tüm mevsimleri bir günde, tüm yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle
bir tutam sevinç, bir parça umut ve bir parça sevinç gönderiyorum sana
Gülmek için mutlu olmayı bekleme, şayet mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Ola Ki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır Bir gül elde etmek isterdim, dalımdan koptuğum lahza yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin
Aramızdaki mesafeler ne dek uzun olursa olsun sonsuzluğa dışarı giden tüm yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın
Halk defalarca birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar
Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere dek seni seveceğim Yanağına düşen kar her birine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Seni seviyorum diyenin sevgisinden belirsizlik et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir
Güneşin buz tuttuğu yerde bir ateş görürsen bil fakat o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı müspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim
Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi, iblis mı bilmem ancak nesin
Ben seni hatırlamamak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Irk tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Fakat ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim
Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Dünyadaki en güzel şeyi sana tahsis etmek isterdim fakat seni sana veremem ancak
Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek değin gururludur
Zannetme ama gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ancak son sözüm seni seviyorum olacak