Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Güzel Aşk Sözleri

En Güzel Aşk Sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 En Güzel Aşk Sözleri Bu yazı en güzel aşk sözlerine yer vermektedir Sevdiğiniz kişiye en hoş aşk ve sevgi sözlerinden oluşan mesajlar göndermek ve bu sözleri facebook yada msn iletilerin de kullanmak isteyenler için 2019 en hoş aşk sözlerini paylaşıyoruz 1549098783 1549098783 2019enguzelasksozleri5c555f23e8c4b2019enguzelasksozleri5c555f23e8c4b 2019enguzelasksozleri5c555f23e8c4b Aşkı sen öğrettin, ağlamayıda, dertlerin üzerine dert koymayıda hadi öğretsene UNUTMAYIDA Bizim yöremizde kaderimiz doğuştan olan yazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır, sevgim yüreğim değin mert olur SENİ UNUTTUM kelimesi yalnızca kabir taşında olur En Hoş Elbisemi Tabutuma Sersinler Yılanlı Akrepli Yerlere Mezarımı Kazsınlar Eğer Seni Unutursam Bebeğim Mezarımın Taşına Şerefsiz Yazsınlar Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni hoşuna gitmek, var olmayan ömrümün tamamını sana vazgeçmek, sonradan göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular fazla tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum Sözlerin büyük, yüreğin minik! Hataların yanlışların fazla,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine göre uğurlu, bana göreyse zavallısın Kalbe yazılan yazı silinmiyor, sildim desende bir iz kalıyor, senden kalan anılar aklıma geldiğinde, kalbimde uyuyan dev uykudan kalkıyor Sen hiç hasreti tattın mı severken , hiç ağladın mı gülerken , sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç terketmek istedin mi canından çok severken Aldanır bizlere kem gözle bakanlar bizler ise en mesut millet sil hayalinden o karaktersiz eseri senden senden çok üstündür şu hor gördügün SERSERİ Sevgi güldür fakat solmaz Sevenin vadesi dolmaz Sevemeyen ADAM OLMAZ! Sevgi çekicilik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte alev ister Her sabahtan yaşadıgımın farkına varmadan önce seni özledigimin farkına varıyorumSensiz bir güne başlamaktansa hiç uyanmamak istiyorummm Biz ince bel,ela gz,kolon bacak hastası değiliz güzelim gümbür gümbür kalp diledik kavgamızda,ateşin yanında barut barutun yanında alev olasın diye sevdik fakat anlamadılar!! Sen yürü ben gölgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen kabahat işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurum Günaydın sevgilerin en güzeli günaydın günümün güneşi günaydın kalbimi esir bölge sevgili günaydın düşlerimin kaynağı günaydın sevincim ve kaderim günaydın herşeyim Kaldırımları üzerimize Yorgan Gibi Çektik Bize bir adım geLene biz On adım Gittik Oksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek yemek Kolaymı be GüzeLim seviLmeden hoşuna gitmek! Anımsamak Görmek kadar hoş ise,Unutulmak Vefat dek acıdır Bir gül almak isterdim, dalımdan koptuğum lahza yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem Gülümsemek için mutlu olmayı umma, belki sevinç gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Olur Ya bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır Ağlayışım terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin Seni ne dek sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta atama, sana kucak dolusu virgül getirdim Eğer geceler seni düşündüğüm değin uzun olsaydı katiyen sabah olmazdı Hiç bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim günahlar değin ! Ne dil yeter seni anlatmaya, ne göz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır seni sarmaya, hiç ömür yeter mi? bir sen daha bulmaya bitanesi Zannetme oysa gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ancak son sözüm seni seviyorum olacak Sen seni seveni görmeyecek değin körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek değin gururludur Insanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Fakat ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Allah’ım canımı bir sonbahar günü al ancak, o sadakatsiz getirecek bir gül bile bulamasın Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ancak o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir Yanağına düşen kar her birine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Hiç bir sevap mutlu etmedi beni, seninle girdiğim günahlar kadar… Kalbimde üç çiçek yetiştirdim sevmek, sevilmek, ummak sen bunların ikisini kopardın bana kalan beklemek… Yağmurun toprağa kavuşması gibi… Bir toz kalkar yüreğimden, aşkınla yıkanırım… Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Ne vakit çalınsa kalbimderler ki bir arkadaşa bakıpta çıkacaktık Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin Sen gözümden süzülen ağlama, tek düşüncem, hasretimsin Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt