Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Güzel Başarı Sözleri

En Güzel Başarı Sözleri
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 En Hoş Galibiyet Sözleri Bu konu en hoş ve anlamlı galibiyet sözlerine yer vermektedir Ahali yaşadıkları hayat baştan başa bazen tökezler ve başarısız olabilirler Önemli olan her tökezleyip düştüğünüzde katiyen pes etmeyip kaldığınız yerden daha dinç bir şekilde yolunuza devam etmenizdir Başarıya giden yol ilk kez azim ve sabırdan geçer Hiçbir güçlük sizi yıldırmasın ve hiçbir başarısızlık sizi hedeflediğiniz yolunuzdan alıkoymasın diyerek sizlere en hoş galibiyet sözlerini sunuyorum 1549098740 1549098740 2019enguzelbasarisozleri5c555ef8973ca2019enguzelbasarisozleri5c555ef8973ca 2019enguzelbasarisozleri5c555ef8973ca “Yarının bu günden daha iyi olacağı ümidiyle yetinmek yerine anında bugün, yarın uyandığımızda kendimizi önceki günden birazcık olsun daha iyi hissetmemizi sağlayacak bir şeyler yapabiliriz EDWARD DE TAHVIL İnsan bir şeyi önemli olarak istemeye görsün, hiçbir şey erişilemeyecek değin yükseklerde değildir ANDERSON İnsanın yanlızca gerçeğin ne olduğunu bilmesi tatmin edici değildir; doğruyu istemesi ve yapması da gereklidir GEOTHE Bir Takım halk hayatta hiçbir gayeye sahip olmadan yaşarlar Böyle irk bir çay üzerinde akıp dışarı giden saman çöplerine benzerler Onlar gitmezler; fakat suyun akışına kapılarak akarlar SENECA Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız başlayamazsınız GENERAL S PATTON Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız vardığınız yerin önemi yoktur PETER F DRUCKER Kaderiniz karar anlarınızda biçimlenir ANTHONY ROBBİNS Başarı için plan yapmıyorsanız, o süre hükmen başarısızlığı planlıyorsunuz demektir TOWNSEND Büyük adamların amaçları, diğerlerinin yanlızca istekleri vardır DÜNYA ATASÖZÜ Eğer kasten gücünüz yettiğinden daha azını olmayı planlıyorsanız; sizi uyarırım, hayatınızın geri kalan kısmında mutsuz olacaksınız Kendi yeteneklerinizden ve olanaklarınızdan kaçıyor olacaksınız ABRAHAM MASLOW İnsan kendisi için karar verir! Bu yüzden eğitimin amacı karar verme yeteneğini olmalıdır VİCTOR E FRANKL Eğer gelecek hakkında düşünmezseniz, katiyen bir geleceğiniz olmaz HENRY FORD Erişmek ricası hedefi olmayanlar çalışmaktan haz almazlar EMİLE RAUX Her şeyden önce plan! Nuh Peygamber, gemisini yapmaya başladığı vakit daha yağmur başlamamıştı GENERAL FEATURES CORP Felek bir kısmet oyunu yok, tercih sorunudur Beklenecek değil, elde edilecek bir şeydir WİLLİAM JENNİNGS BRYAN Esas işimiz uzaktan flu duranı yok, yakında berrak duranı görmektir THOMAS CARLYLE Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız her hangi bir yol sizi oraya götürecektir ANONİM Bir insan hiçbir süre, nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez OLİVER CROMWELL En büyük vakit hırsızı kararsızlıktır C FLORY İnsanı ihtiyarlatan geride bıraktığı yılların çokluğu değil, ideal yokluğudur Yıllar önemli buruşturur, lakin idealsizlik ruhu öldürür G CENERAL MACARTHUR Hayatı işe yarar bir şekilde kullanmak, onu kendisinden daha uzun ömürlü bir şey için harcamaktır WİLLİAM JAMES Birey bir şeye kendini tamamen adadığına Tanrı da harekete geçer C ALTA Dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise az önce doğmadı Zamanınızı bu açıdan görün ve yardımcı meslek yapın BİŞRİ HAFİ Eğer bir hedefiniz yahut o hedefe nasıl varabilirsiniz? MARTİN KONE Hayatımız, yaptığımız tercihlerin toplamıdır DR W DWYER Yapamayacağın şeylerin yapabileceklerini engellemesine izin verme JONH WOODEN Hayatın amacı, amaçlı bir hayattır DEEPAK CHOPRA Şuurlu bir şekilde kararı geciktirmek, yani karar vermeye karar belirlemek, karasızlık seslenmek değildir NÜVİT OSMAY Zihinlerimizi onlara egemen olan ve zorlama yapan belirtilen bir konuyla meşgul etmezsek, düş gücünün bütün tanımlanmamış alanında çılgınca bir oraya bir buraya koştururlar MONTAİGNE Büyük adamlar olmasa hiçbir bir büyük şey başarılamaz; ahali da fakat karar verirlerse büyük olabilirler CHARLES DE GAULLE PLANLARINIZI UYGULAYIN VE SONUCA GİDİN Yapacağım diye zaman geçirme, yaptım de! PLAUTUS Ya bir işe evvelden başlangıç, Yoksa da başladığın işi bitir, yarıda bırakma! ZİYA PAŞA Yönümüzü değiştirmezsek hedeflediğimiz yere varabiliriz ÇİN ATASÖZÜ Olgun insan güzel laf söylemesini bilen insan değil, söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır KONFÜÇYÜS Düşünce goncadır; dil tomurcuk Eylem ise bunların arkasındaki meyve… RALPH WALDO EMERSON Doğru yönde olsan bile, o kadar oturup durursan ezilirsin WİLL ROGERS Akıllılık bundan sonra ne yapılacağını, beceri bunun nasıl yapılacağını bilmektir Erdem ise bunu yapmaktır ANDRE STARR JORDON Manâlı olan mesafe yok, birincil adımı atabilmektir MADAME DEFFAND ADIM ADIM küçük başarılar dizisi yaratabilirsiniz Her gezi birincil adımla başlar Lakin gideceğimiz yere ulaşmak için ikinci, üçüncü ve zorunlu tüm adımları atmak zorundayız DAN MİLLMAN Duşta herkesin aklına bir akıl kazanç Ama başarılı aksiyonerler duştan çıkar, kurulanır ve bu us hakkında adım atarlar NOLAN BUSHNEL (ATARİ´NİN MUCİDİ) Eylem olmadı mı vizyon bir rüyadır Vizyon olmadan eylem süre geçirmektir Eyleme sahip bir vizyon ise dünyayı değiştirmektedir ANONİM Bir noktaya ulaşmanın yirmi öbür yolu olabilir… ama bir an önce, bunlardan birine başlamalısınız RALPH WALDO EMERSON Istemek, ´İstiyorum´ seslenmek yok, harekete geçmektir A MAURROİS Zeki köprü arayıncaya kadar, çılgın suyu geçer TÜRK ATASÖZÜ Uzun yolculuklar tek bir adımla başlar ÇİN ÖZDEYIŞ Sözcükler bir adamın zekasını gösterebilir, fakat amacını bildiren eylemlerdir BENJAMİN FRANKLİN Gezen tilki, yatan aslandan nasiplidir ANONİM Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar DAN MİLLMAN Derin olan kuyu değil, kısa olan iptir ÇİN ATASÖZÜ Bir insanın davranışının evrensel ölçüsü, düşündüğü ya da inandığı değil, yaptığıdır B C LEEMİNG İnandığımız şeyler yaptığımız şeylerden bambaşka olduğunda reel mutluluk olası değildir DANA TELFORD Bağdat´ı almaya amaçlamak; Bağdat´ın kendinden daha mı güzeldi ne! IV MURAT Gömleğin ilk düğmesi hatalı iliklenince öbürleride yanlış gider C BRUND İyi yapılmış, iyi söylenmişten daha iyidir ABD ATASÖZÜ Dünyada tutkulu olmaksızın başarılmış hiçbir büyük şey yoktur HEGEL Yaşamda hedeflenecek iki şey vardır: birincisi istediğini olmak, ikincisi ondan hoşlanmaktır LOGAN PEARSALL SMİTH Yapabileceğimiz şeyleri yapmaya başlarsak, kendimizi hayretler içinde bırakacak sonuçlar alırız THOMAS EDİSON Büyük insanların ulaştığı ve koruduğu boy, ani bir sıçrayışla erişilmiş değildir Onlar diğerleri uyurken geceleri azimle yukarıya tırmanmaya çalışıyorlardı LONGFELLOW Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi almak gerekir BALZAC Niyetlenmek bizi şu üç beladan kurtarır; bezginlik, fena alışkanlıklar ve sefalet VOLTAİRE Hiç kimse galibiyet merenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır S KETH MOORHEAD Hayat; ne bir yaş, ne bir bayram günüdür, o; bir meslek günüdür TERRE Yaptığım on şeyden dokuzunun başarısızlıkla sonuçlandığını gördüm gençkenBaşarısız olmak istemiyordum, onun içinde ben de on kat daha çok çalıştım BERNARD SHAW Galibiyet genelde, ötekiler pes ettikten sonra da ipe asılıyor olmaktadır WİİLLİAM FEATHER Hayat santraş oynamaya aynı, fazla defa şah dersin, lakin bir defa mat dersin RUS ÖZDEYIŞ Zafer, zafer benimdir, diyebilenindir Muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum, diyebilenindir M KEMAL ATATÜRK Us kavradığı ve inandığı her şey başarabilir NAPOLYON İşler asla şiddet değildir Yeterki onları ufak parçalara bölebilelim HENRY FORD İnsan yenilince tükenmez, pes edince tükenir NİXON Karşılaşılan zorluklar ne kadar büyükse, bunların üstesinden gelmek o kadar kibir vericidir EPİKTETOS Ümidini yitirmiş olanın başka kaybedecek şeyi yoktur BOLSE Yaşamak, karanlık şeye rağmen, buğulanmış pencere camına güneşi çizilebilmektedir ANONİM Başarının sırrı amaca sadakattır BENJAMİN DİSRAELİ  

858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt