Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Batman Turkuleri

En guzel Batman Turkuleri
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Batman Turkuleri
Batman Yoresine Ait Turkuler
Batman Turku Sozleri

Bağ bahcemin gulu sensin Sozleri

Bağ bahcemin gulu sensin
Zirvelerden akan selsin
Başım alıp yar diyerek
Peşin sıra koştuğum sensin

Dicle suyu nazlı akar
Sevdalanmış bana bakar
Yare telaş yakışmıyor
Her halinde cok nazlar var

Saray bir dağ ucundadır
Gulum saray icindedir
Yucelerden her dem bakar
Sanki kalbim icindedir

Gulum gel bir can olalım
Tenhalarda buluşalım
Aşk ateşin yaktı beni
Yaksın artık kurtulalım

Gel benim nazlı ceylanı

Gel benim nazlı ceylanı
Kacma benden yaman halim
Seni sevdim ben seveli
Talan oldu butun malım

Derde duştum acı bana
Hep ağlarım yana yana
Ne olur benden ayrı kalma
İlac ol da bu yarama

Derdimin dermanı sensin
Has bahcemin gulu sensin
Nazlı olur hep guzeller
Benim nazlı gulum sensin

Uzat bana ellerini
Savur ruzgara sacımı
Kacalım gel biz seninle
Bırakalım nefreti kini

Kirklar Daginin Duzu

Kırklar dağı'nın duzu
Karanlık bastı bizi
Kor olasan zalım suzan
Ziyaret carptı bizi

Kopru altı kapkara
Ana gel beni ara
Saclarıma kumlar doldu
Tarağ getir de tara

Gazi koşku serindir
Dicle suyun derindir
Ağlama sen garip anam
Kadir mevlam kerimdir

Similar threads

Giresun Turkuleri Giresun Turkuleri sozleri En guzel Giresun Turkuleri Sis Dağı Sis Dağı Ah Sis Dağı Sis Dağı Dımanın benim ile Canım ayru geziyu Urufum senin ile Sis Dağı beri bakar Suyu bulanuk akar Verin bana yarımı Sizi yıldırım yakar Gaşu dadan aşağa Gatar geliyu gatar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Neşet Ertaş Sozleri Neşet Ertaş Turkulerinin Sozleri Turkilerin ustadı Neşet Ertaş'ı 25 Eylul 2019 gunu kaybettik Buyuk usta bu zamana kadar pek cok turkuye hayat verip gonul telimizi titretti İşte Zahidem'den, Ahirim Sensin'e, Boyle Olur mu'dan, Gonul Dağı'na daha yuzyıllarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
418
Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Yozgat Turkuleri Yozgat Yoresine Ait Turkuler Yozgat Turku Sozleri Ak Koyun Meler Gelir Ak koyun meler gelir Dağları deler gelir (vay) Hakikatlı yar olsa Geceyi boler gelir (vay) Of guzelim sumbulum bir gulum aman Aman aman ben yandım aman Ak koyun karakoyun Yaremi derin oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Mardin Turkuleri, Mardin Turku sozleri,Eski Mardin turkuleri, En guzel Mardin Turkuleri, AŞKA DUŞTUM YENİ Aşka duştum yeni Baştan cıkardın beni Yarin kokusu gelir Baharın gulu gibi Of of yar esmer gulu gibi Gezerim deli gibi yar guzelim Bahcede hanımeli Derdinden oldum deli Alemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt