Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel Bebek Ninnileri

En Güzel Bebek Ninnileri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yağmur Yağar Sere Serpe

Yağmur Yağar Sere Serpe
Kulağında Elmas Küpe
Uyuturum Kızımı Koka Öpe
E…… E…… Ninni
Ninni Benim Nazlı Kızım Sana Ninni

Yağmur Yağar Lüle Lüle
Oğlum Kazanç Allah ’A Ismarladık
Ter Bıyığını Sile Sile
E… E… Ninni
Ninni Benim Hoş Oğlum Sana Ninni

Uyu Yavrum Yine Sabahleyin Oluyor

Uyu Yavrum Yine Sabahleyin Oluyor
Uyumazsan Güzel Rengin Soluyor
Babacığın Gelmiş Bize Bakıyor
Uyu Yavrum Tekrar Sabah Oluyor
E… E… Pış Pış……

Uyu ninni

Bilirim ne çok düşün var
Çiçek çiçek öpüşün var
Bir gül gibi gülüşün var
Uyu ninni uyu ninni

Ninnilerin benim olsun

Ninnilerin benim olsun
Uykularım senin olsun
Akıcı sular ömrün olsun
Ninni yavrum, kuzum ninni

Ninnilerin Merdanesi

Ninnilerin Merdanesi Ninni
Annesinin Bir Tanesi
Ufak Ufak Kızım Ninni
Benim Güzel Yavrum Ninni

Ninni Desem Nihal Olur Ninni
Açar Güller Bahar Olur
Kızım Uyumazsa Ne Hal Olur
Adı Hoş Yavrum Ninni

Ninnilerin Beni Yakar Ninni
Ağzın Bal Dudağın Şeker
Yavrum Misler Gibi Kokar
Benim Güzel Yavrum Ninni

Ninni ninni ninnice

Ninni ninni ninnice
Akşam baban gelince
Hani yavrum deyince
Seni önüne koyunca
Öpüp garnı doyunca
Ninni yavrum ninni
Ninni ninni hu ninni *

Similar threads

NİNNİ Gökte yıldız oynuyor Gözüm yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru fazla amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni NİNNİ Derin gölde biter kamış Uzar gider vermez yemiş Benim oğlum safi gümüş Kuzum nenni yavrum nenni E E ESİNE Yavrum gitti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Annenin çocuğunu uyuşturmak için kendine özgü bir ezgiyle söylediği şiirlerdir Kesin bir uyak ölçüsü olmadığı gibi, çoğu zaman dizeler arasında tam bir ölçü birliği de görülmez Hatta ninnilerin dörtlükler halinde olmayanları da vardır Çocuğun uyumasının sağlanması veya ağlamasının durması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
bebek ninnileri sözleri Ninniler, annelerin bebeklerini uyuşturmak için ezgi ile söyledikleri manzum veya mensur sözlerdirZamanla Batı Türkçesi'nde ''ninni çalmak, ninni söylemek'' ve ''uyku getirmek'' deyimleri doğmuştur Ninniye Kâşgarlı Mahmut ''balubalu'', Azeri Türkleri ''laylay''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Kültürümüz ile ilgili ninniler NİNNİ Çocuğun uyumasının sağlanması ya da ağlamasının durması için, sade bir dille ve hece ölçüsüne kadar ezgili olarak söylenen ürünlerdir Söyleyeni belirlenmiş olmayan bu ürünler dörtlüklerden ve nakarat bölümlerinden oluşur Kültürümüz'de Kayda Değer bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bebekler için ninni arıyorum ama bulamıyorum ninni sözleri istiyorum Cevap: Bebekler için ninniler Uyusun da büyüsün uyusun da bÜyÜsÜn nİnnİ tipiŞ tipiŞ yÜrÜsÜn nİnnİ e E Uyu yavrum nİnnİ dandİnİ dandİnİ danali bebek ellerİ kollari kinali bebek e e Uyu yavrum nİnnİ makbuz makbuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt