En Guzel Benim Evim Yarismasi : ) Merhaba rrrrrrr, Cok farkli bir yarisma baslatiyoruz EN GUZEL BENIM EVIM Yarismasi 1549021941 1549021941 enguzelbenimevimyarismasi5c5432fa744f8enguzelbenimevimyarismasi5c5432fa744f8 enguzelbenimevimyarismasi5c5432fa744f8 not: Bu Resim internetten alinmis yalnızca ornektir,yarismada olmayacaktir Katilmak isteyen melekler, evinizin hosunuza dışarı giden en guzel kosesini, odasini, banyosunu, mutfagini, yada sadece dekorasyonunu cok begendiginiz muhakkak bir kosesinin resmini, oncelikle bana ozel mesaj olarak aticaklar, yalnızca tek bir fotoğraf hakkiniz var, resimler toplandiktan daha sonra, burada birincil once ad vermeden resimleri ankete acicaz, şampiyon talihliye 2000 REP PUAN verilecektir:çapkın: Haydi bakalim melekler, ayrıca eglenmis olucaz, hemde Yeni evlenecek arkadaslarimiza, ya da evinde degisiklik isteyen arkadaslarimiza dekorasyon konusunda düşünce vermis olucazenguzelbenimevimyarismasi5c5432fa7909dalt Big Grin Onemli Not: Arkadaslar yarismanin adaletli olabilmesi adina, lutfen yalnızca bir adet fotoğraf ve muhakkak kendi evinizin resmini yollamanizi ayrica sadece tek bir obje resmi degil komple bir kose yada oda devlete ait yollamanizi onemle rica ediyorum BOL SANS MELEKLERIMMMMMMenguzelbenimevimyarismasi5c5432faaa0bdgifalt :yeah: :yeah: :yeah: