En güzel Doğum Günü Mesajları doğum günü pastasına yazılacak sözler dogum günü mesajlari arkadasina doğum pastasına yazılan sözler ölmüş birine mesajı aile mesajları DOĞUM GÜNLERI 365 SAYFALIK BIR OYKU DAHA BASLIYOR, HER GUNE BIR YAPRAK SAKLA, HER YAPRAGA BIR OYKU SIGDIR SEVINÇ DE ADINA NICE GUZEL OYKULER SENIN OLSUN IYI AMA DOGDUN Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün defalarca güler, neşeni hiç yitirmezsin Doğumgünün kutlu olsun! BIRAZCIK SANS, BIRAZ SEVGI VE SABIR, BIRER PARCA SÜRE, BASARI VE MEMNUNIYETI DE EKLERSEK MALZEMELERE, HEPSINI KARISTIRIP SENIN ICIN UZUN VE DILEKLERININ GERCEKLESTIGI BIR YAŞAM PASTASIYAPABILIRIZ SANIRIM NICE YASLARA Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına parlak saçarak girdin hayata Daima sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar! Gülmek senin için bir arzu olsun eğer birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun MUTLU YILLAR BUGUN BIR YASINI DAHA DOLDURMANIN MUTLULUGUNU YASARKEN GELECEGIN SANA KALBINDEKI TUM DILEKLERI VERMESINI DILIYORUM DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN Bugün şayet de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, fakat şu an okuduğunen farklısı çünkü bütünüyle sevgiyle yazılı bir mesaj İyi ancak varsın DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI MERDIVENLERINI TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HER ZAMAN GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN Bugün doğumgünün olduğu için bambaşka ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Ancak sen benim için yalnızca bugün yok her gün ayrı ve özelsin Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok kuvvet Kalbim hep seninle İyi ama varsın Birlikte daha nice yaşlara Önce kar idin eridin çağlayan oldun, gonca idin açtın gül oldun, gözümde yaştın bittin gülücük oldun, bir yaş daha büyüdün İYİKİ DOĞDUN Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ki unutulmadın Doğumgünün kutlu olsun! GELECEGINI OLUSTURACAK HER YENI GUNUN BIR ONCEKI GUNDEN DAHA GUZEL, ISTEKLERINE YERINDE VE SENI MUTLU EDECEK SEKILDE OLMASINI DILERIM NICE SENELER Yaşa Sev Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, keyifli ve hayat dolu yaşlara BUGUN OLUR YA DE COK KISIDEN DOGUMGUNU MESAJI ALACAKSIN, FAKAT SU AN OKUDUGUNEN FARKLISI CUNKU TUMUYLE SEVGIYLE YAZILMIS BIR MESAJ IYI KI VARSIN Dünyada özgün bir çekicilik varsa o da kalbindedir Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin İyi fakat varsın ve iyi ki doğdun! HATIRLARMISIN DOGDUGUN GUNU SEN AGLARKEN CÜMBÜR CEMAAT GULUYORDU OYLE BIR OMUR YASAKI OLDUGUNDE CÜMBÜR CEMAAT AGLASIN, SEN MUTLULUKLA GULUMSE IYIKI DOGDUN KALBIN HANGI GUZEL SEY ICIN CARPIYORSA HER DOGAN GUNES SANA ONU GETIRSIN DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun daima sürsün İyi oysa doğdun Nice mutlu yaşlara DOGUM GUNUNUN SANA TIBBI SASIRTACAK DEK SAGLIK MELEKLERI KISKANDIRACAK DEĞIN MUTLULUK GETIRMESI DILEGIYLENICE YILLARA Bir yıl daha bitti, lakin sakın üzülme vakit çabuk geçiyor diye Unutma ama cümbür cemaat benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldıdersin Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin hakiki olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Olur Ya yanında değilim lakin bil fakat kalbimin en derin uygun bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Birazcik baht, azicik sevgi ve katlanma, birer parça vakit, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir hayat pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar ivedi geçenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde tekrar tekrar bir tebessüm olsun çünkü sana fazla yakışıyor Daha nice mutlu yıllara DOGAN HER GUN SENIN ICIN DOGSUN IKI GOZUMKALBIMIN DOGUMUYLA BERABER TUM DOGUM GUNLERIN ICIN GUNES DEK SICAK KAR PARÇA BAŞINA DEK BERRAK YAGMUR DEK SAF VE TEMIZ BIR OMUR DILEGIYLE