Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Duzce Turkuleri

En guzel Duzce Turkuleri
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Duzce Turkuleri
En guzel Duzce Turkuleri

Geline kına yakılırken soylenir

Ayağına giymiş nurdan lalini
Kimse bilmez bunun halini
Gelin gelin Asiye gelin
Gelin dostlar bize varalım
Hadi halimizce gelin alalım
Gokte yıldız beşyuzelli
Eli ayağı kınalı, başı telli
Gelin olduğu şimdi belli
Gel anam gel ben garip oldum
Ellerin icinde mahcup oldum
Anneler dover hurma ile
Eller dover yarma ile
Gel anam gel ben garip oldum
Ellerin icinde mahcup oldum

Kına mı yaktın eline emine
Gelin mi gideceksin elin evine
Evimiz ıssız kaldı koca bakırlar susuz kaldı

Ayağında coraplar A boydarlık boydarlık
Kapkara zeytin gibi Yel vurur sallanırsın
Beni bırakıp gittin Koma beni kalbura
Anasız yetim gibi Gece ruyalanırsın

Buğdayı biceceğim Dik aşağu oturiyir
Var elimle ciceğum Doruğun budakları
Gecmedi benden yarim Bal olmuşta akayir
Ben nasıl gececeğum Yarimin dudakları

Similar threads

Diyarbakır Turkuleri En guzel Diyarbakır Turkuleri Ağla Gonul (Kekliğim) Ağla gonul gene bugun ağlamanın zamanı geldi Yas matem giyip kara bağlamanın zamanı geldi Di gel anam gel kekliğim aman kekliğim aman gel Felek bana kara dedin harap ettin omrumu Gel kurtar ecel bu canı gitmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Sinop Yoresine ait turkuler Sinop yoresi turku sozleri Sinop Turkuleri Ak Bakraclar Susuz Galdı Ak bakraclar susuz galdı Buyuk evler ıssız kaldı Gız anası gızsız kaldı (hey anam) Oğlun guveyi olayı (hey anam) Gelin evine geleyi Atımın guyruğu duğum Yureğime vurdu duğun Ayrılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ardahan Turkuleri ve sozleri Ardahana ait turkuler Tandır Yaptım TerledimTurku Sozu Tandır yaptım terledim Cıktım seyran eyledim Dediler yarin gelir Kocu kurban eyledim Odasında halıyım Kıymetli pahalıyım Dostum duşmanım bilsin Ben yarimin malıyım Yuk ustunde durayım Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Elazığ Yoresine Ait Turkuler Elazığ Turkuleri Elazığ Turkuleri Sozleri Cayda Cıra Yanıyor Cayda cıra yanıyor (Hop hop nanay nanay) Humar goz uyanıyor (Hop hop nanay nanay) Fitil cifte yara bir (Hop hop nanay nanay) Yurek mi dayanıyor (Hop hop nanay nanay) Cayda cıra yakarım (Hop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt