Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En guzel Edirne Turkuleri

0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Edirne Turkuleri
Edirne Turkuleri sozleri

DUĞUN ALAYI GELDİ

Duğun alayı geldi
Kızlar perdeyi gerdi of of
Kalkın gidin komşular
Bizim uykumuz geldi

Tirinay tirinay da tirinay tiri nay

İpek ipek bukerim
Ne durursun şekerim of of
Şu dunyanın kahrını
Bir yar icin cekerim

Tirinay tirinay da tirinay tiri nay

TOP YATAĞIN ONU KAYFE

Top yatağın onu kayfe
oturmuşlar tayfe tayfe
Beyaz fincan siyah kayfe

Ah yeter olsun yeter olsun
Kız dillerin beter olsun

Top yatağın onu Tunca
Kızları benzer turunca
Anası kızından gonca

Kız dillerin şeker olsun

Top yatağın onu marul,
Sular akar harıl harıl
İnce bele sıkı sarıl

Kız dillerin şeker olsun

BAHCELERDE BORULCE

Bahcelerde borulce
Oynar gelin gorumce
Oynasınlar bakalım
Bir araya gelince

Hişt moru yalelelli yar nina nininom

Bahcelerde eğrelti
Oynarlar iki elti
İkisi de bir boyda
Bilinmiyor kıymeti

Bahcelerde pırasa
Yaprağına kar yağsa
Kızlar kocasız kalsa
Oğlanlara yalvarsa

Similar threads

Uşak Turkuleri,Uşak Turkulerinin sozleri,Uşak yoresi Turkuleri, En guzel Uşak Turkuleri Arpalar hasır oldu Arpalar hasır oldu Sevdiğim nasıl oldu Sarmaya gıymaz iken Ellere nasip oldu Uzum sererim Guzeli candan severim Cirkini baştan savarım Kup dibinde kavurma Yar sacların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Nevşehir Turkuleri, Nevşehir Yoresi Turkuler,Nevşehir Turkuleri Sozleri, En guzel Nevşehir Turkuleri imagesenguzelnevsehirturkuleri5add669f22fdb Ağaclıktan Arar Gelir Ağaclıktan arar gelir Pınarlara sorar gelir Gergefini orer gelir Telli yarim tullu yarim Top zuluflu gullu yarim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Amasya Yoresi Turkuleri Amasya Turkuleri Sozleri Adem Havva'yı Yarattı Adem Havva'yı yarattı Adem Havva'ya el uzattı Hak Teala'dan nida geldi Havva Ana'yı gelin ettiler Cennette duğun ettiler Uc melek ortaya cıkarttılar Yakut mucevher taktılar Yuzunun nikabını actılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Zonguldak turkuleri Zonguldak yoresel turkuler Duriyem'in Guğumleri Kalaylı Duriyemin Guğumleri Kalaylı Ah Kalaylı Fistan Giymiş Etekleri Alaylı Alaylı Aman Aman Duriyemi Aldatması Kolay Mı Ah Kolay Mı Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
En guzel Artvin Turkuleri En guzel Artvin Havaları Artvin Turkuleri Ağlarım (Yaptı Duvarları) Ağlatır Beni (Akar Gozlerimin) Ah Ben Olende Akşam Olanda (Tuntul'un Kızı) Allı Yeşilli Kızlar Ama Geldim Bu Cihana (Divan) Aman Ha (Kusup Burdan) Aman Yarab Kusurumu Aradım Seni (Kat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt