Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel Harika mesajlar

En Güzel Harika mesajlar
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Güzel Fantastik mesajlar 2019 en güzel sözler 2019 en hoş mesajlar 2019 olağanüstü mesajlar 2019 Herşeyin en güzelini, en inanılmaz olanı tamda size kadar değil mi? Ee bende kendim için o kadar düşünüyorumenguzelharikamesajlar20195c55787c57e43alt O zaman sözlerinde mesajlarında en fantastik olanı sizlerin olsun Melek'lerenguzelharikamesajlar20195c55787c57e43alt 1549105272 1549105272 enguzelharikamesajlar20195c55787cbebabenguzelharikamesajlar20195c55787cbebab enguzelharikamesajlar20195c55787cbebab En Inanılmaz mesajlarımda bUldum Seni Bebeğim HayatımDan Gitsende Sözlerim yeter Sana Gülüm Sen benim harikalar Dünyasında Yaşattığım Prensesimsin Senin Değin Inanılmaz insan birdahaki Nesilde biLe gelmeyecektir bu dünyaya Harikalar içindeki En Harika Sevgiyi Kalbine SUnuyuyorum Aşkım Harikalar Diyarındaki tek Gerçeğim En Olağanüstü Bebeğimsin Yer Yüzündeki En inanılmaz insan Sensin Bebeğim Seviyorum Seni Çocuklarınıza ders tahsis etmek istiyorsanız ( bu hiç de zorunlu değil ) kendinizi örnek gösterin ama sizin gibi olmaları için değil, sizin gibi olmamaları için bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yerine getirmek isterseniz ona güvenmeyiniz aşk, insana ağırbaşlılık, ağırbaşlılık, hatta güzellik verir acınacak şey sevgiye yakınsa, minnet onun tersine yakındır başarı yolunda çabukluk, isteğin şiddeti kadardır ayakta ölmek, diz üstü yaşamaktan iyidir ( roosevelt ) en ulaşılmaz noktalara, çıkılmaz doruklara vardırdın benliğimi terkedilmiş bir limanda kendi halinde bekliyen köhne gemilerimeen gizli denizleri açtın ben o maviliğin yolcusuyum şu anda, en sıkılmaz yolcusu adın bir dönülmezliğin simgesi bundan böyle sen sözcükleri ebedi kılansın sen umudun, sen aşkın, sen özlemin, sen hayatın adısın ve senin adını anmak bile tarif edilmez bie sevinç yayıyor içime Derhal yaşamayı seviyorum işte Çünkü içimde sen varsın her buyuk adamdir,ama her adam buyuk degildir her bildigini konusma,lakin her konusdugunu bil Ellerimi Her Uzatisimda Boslukta Kaliyor, Her Gun Kurdugum Dusler Her Zaman Bosa Cikiyor, Ne Oldugunu Bilmiyorum Lakin, Birileri Duslerimde Hickirarak Agliyor BENI KALBINDE KURSUN YARASI DEGIL,AVUCUNDA SEVINÇ, GOZBEBEGINDE SEVINC OLARAK TASI, CUNKU BIZ HATIRLAMAMAK ICIN SEVMEYIZ BIR TANRIYI BUNDAN BAŞKA SEVDAMIZI KATIYEN UNUTMAYIZ! Seni seviyorum sevilmeye degersinseni özlüyorum özlemeye degersin,seni hem seviyor hemde özlüyorsam,bilki sen benim BIRTANEMSIN SEN UNUTULMASI IMKANSIZ ANLATILMASI GÜC OLANSIN CÜNKÜ SEN BENIM HATIRINDAN ÇIKMAK ISTEDIKCE HATIRLANAN ANLATDIKCA DA BITMEYENIMSIN kalbınle sev benı,dılınle degılgüzellıgınle sarhos et benı ıckınle degılsevgınle mutlu et benı,derdınle degılölümayırsın bızı eller degıl  

858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt