Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel Hediye

En Güzel Hediye
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En Güzel Armağan 1549145596 1549145596 enguzelhediye5c561600b306aenguzelhediye5c561600b306a enguzelhediye5c561600b306a Bir evladın annesine alabileceği en hoş hediye nedir merak eden varsa bu yazıyı okuyun arkadaşlarımenguzelhediye5c561600b800ealt Üç Yahudi genç kardeş kendi işlerini kurup varlıklı birer adam olmuşlar ve yaşgününde annelerine aldıkları hediyeleri birbirine anlatarak böbürlenmişler Birincisi demiş ki: Ben anneme iri bir ev aldimİkincisi: Ben bir mercedes aldım ve bundan başka şoför tuttum Üçüncüsü: Benim hediyem hepinizden güzel Annemin Tevratı okumayı ne değin fazla sevdiğini ve artık gözleri iyi görmediği için okuyamadığını biliyorsunuz Ona bütün Tevratı ezbere haberdar olan büyük kahverengi bir papağan gönderdim Onu eğitmek için 12 haham 12 yıl baştan başa uğraşmış Bu papağan için havraya 20 sene boyunca her yıl 1 milyon dolar bağışlayacağım ama buna değerinde Annem sadece bölümün adını söyleyecek ve papağan ona ezberden okuyacak Kısa bir zaman sonradan anneleri üçünede birer teşekkür mektubu yazdırmış: Birinciye: Milton, bu konut çok büyük Bana birtek odası yetiyor lakin hepsini arındırmak zorunda kalıyorumİkinciye: Marvin, seyahat etmek için fazla yaşlıyım, arabayı hiç kullanmıyorum ve sürücü fazla vahşiÜçüncüye: Canım Melvin'im, annesini mutlu etmeyi haberdar olan tek evladım sensin Tavuk fazla lezzetliydi, teşekkürler  

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt