Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Güzel İftar Duası

En Güzel İftar Duası
0
196

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Güzel İftar Duası

İftar zamanında yapılacak en hoş dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz

İftar duası Arapça yazılışı ve okunuşu

Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima kaddemtu vema ahhertu

İftar duasının Türkçe Anlamı Şöyledir

Allah ’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da maksat ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla *

Similar threads

İftarda Okunacak Dua İftarda Yapılacak Dua İftar Duası İftarda Yapılacak Dua Allahumme kir sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vema ahhertu İftar Duasının Anlamı Allah'ım Senin için oruç tuttum, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ramazan ayına özel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız çok özel ve fazla kısa ayrıca tez ezberlenecek hoş bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Guzel İftar Duası İftar vaktinde yapılacak en guzel dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapca yazılışı ve okunuşu Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
İftarda Yapılacak Duâ Allâhumme leke sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu Anlamı: Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım Yarının orucuna da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İftarda oruc acarken okunacak kısa dualar İftar duası Arapcası: “Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima kaddemtu vema ahhertu İftar duası Turkce Anlamı: “Allah ’ım! Senin icin oruc tuttum, sana inandım, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt