Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'En Güzel Kalçalı Kadın' Olarak Tanınan Suzy Cortez, Pique'nin Kendisine Sürekli Mesaj Attığını İddia Etti

'En Güzel Kalçalı Kadın' Olarak Tanınan Suzy Cortez, Pique'nin Kendisine Sürekli Mesaj Attığını İddia Etti
0
100

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Gündeme bomba üzere düşen Shakire-Pique ayrılığının yankılar sürerken 2016'da 'En hoş kalçalı kadın' (Miss Bum Bum) seçilen Brezilyalı model Suzy Cortez, Pique ile ilgili çeşitli argümanlarda bulundu. Detaylar ????

Geçtiğimiz hafta Gerard Pique'nin Shakira'yı aldattığı ve Shakira'nın sevgilisini suçüstü yakaladığı tez edilmişti.

İkilinin bu olaydan sonra başka yaşamaya başladığı ve ayrılma kararı aldıkları da belirtilmişti.

Sonrasında bu argümanların gerçek olduğu ortaya çıktı ve 2010 yılından beri süren aşk sonlandı ve çift ayrılık kararı aldıklarını açıkladı.

Gündemi meşgul eden bu ihanet ve ayrılık haberlerinden sonra bir bomba da Brezilyalı model Suzy Cortez'den geldi.

2016 yılında Miss Bum Bum hoşu (En hoş kalçalı kadın) seçilen Suzy Cortez, Pique ile ilgili itiraflarda bulundu.

Suzy Cortez, Pique'nin kendisine daha evvelden iletiler attığını argüman etti.

Brezilyalı model, ""Bu vakte kadar Shakira'ya hürmetimden dolayı sustum fakat artık konuşmak istiyorum. Pique, bana ileti atan birçok Barcelona futbolcusundan biriydi.

Sürekli de kalçalarımla ilgileniyordu. Shakira bu yaşananları hak etmedi. Brezilya'ya döndüğümde bana Avrupa'ya ne vakit döneceğimi soran bildiriler atıyordu."

Attığı bildirileri her gün siliyordu. Messi'nin formasını giydiğim çıplak fotoğraflarımı kıskandığını söylüyordu." halinde açıklamalarda bulundu.

Suzy Cortez, Messi'ye olan hayranlığıyla tanınmıştı ve tanınan olmuştu. Hatta durumdan rahatsız olan Messi, Cortez'i toplumsal medya hesaplarından engellemişti.

Buna karşın Cortez, Messi'nin silüetini kasıklarına dövme yaptırmıştı ve ona olan hayranlığını öteki bir boyuta taşımıştı.

Cortez, Pique hakkındaki argümanlarıyla tekrar gündemde.

Bakalım Shakira-Pique ayrılığında dana neler yaşayacağız?

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt