Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en güzel karizma sözler

en güzel karizma sözler
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
en güzel karizma sözler adana sözleri adanalı sözleri karizma sözler adanalı sözler karıma hoş Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda başarı bizim oLacak Saßr€T Ayık oL panik yapma dar oL ßaq daLgana 3 JURNAL dünya ne sana kaLır ne ßana !!! dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere ayaklanma edemem artıq SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin h€rkesin ßiras faiLi oLduqu Bilinmez ßir Cinayetim $imdi! MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan *eğer intikam alabilseydim seni affederdim *ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez *kendin değin akLımdasın *çıkışlar daima daralmış ruhum sıcacık sokaklarda *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin yarin ele *Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Zirve Aynasında Bi Bak!!!!!! *Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup daima KaLbiMe SıKtıĞıMı???: *Hayatımın hakiki öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim *kaLßin kadar konuş!!! *Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın * senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın!!: *AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ BAKIMLI ARZULARIDIR BENCE… 30061985+gb *Tamkar$ıyageçerkenßıraktığınOelßen!m||| *ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız *hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı *oh ne hoş oLdu içimde ßir kolaylık war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam *ßiLeşenlerine bölünmüş ßileşik gißiyim *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin yarin ele *a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR *'HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın *aLayına ayaklanma (sansürlü sözcük):d *Seni seviyorum seslenmek beceri değildirÖnemli olan o kelimenin bütün sorumluluklarını alabilmek Zekasına güvenip ağzı söz yapanlaraLaf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma'' IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala! sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın bende diorumkiBEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN! *ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz!!!! *Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Vakit Gelir Şerefsizleride Severim!!! *ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git Güle Güle *Tekrar Tekrar içten değiLdir eLßet seçimLerim gün kazanç $erefsizLeride severim *Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Kalp Görmdn'de Svmeyi Blr *pişmalık ßile ara sıra insana acı verebilio *gidene yoL yakı$ırr *ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır *geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım *geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım olur ya o vakit toprak olup değil olucaktm (( *pa$a gönLüm isterse severim zorlama istersem sevdiririm uğra$madiceksinki nereye dek ßu havaLar kim takarrr devran dönene dek *HeR tercih Bi kAyBedişTiRbENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kazanmak içiN uğRAşmAm artık bEN daima oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM!!! YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM *yanLı$ yapanı asla affetmem fazLasını ya$atırım *ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim *Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsınpi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam!!! *nEefrEt'e sEevGİdEN artı GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs *$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$ *Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi? *karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya» *seni ßi dost ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun *istikrarsız bIr dÜnYaDa, BeN değişmez KaLıYoRuM cümbür cemaat diğer diğer SeVeRkEn, BeN yeniden sEnI SeViYoRuM *ÜzüLmem Ya Da mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam! *SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM * SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz *duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm *zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtirsuskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır *her gidişine farklı anlam yükLüyorum *Bu hiç kimsem oLmadığı için yok,SenoLmadığın için duyuLan bir yaLnızLıkBu yaLnız almak yok sensizolmak *İsT€R Ah €Tİster Kin DuyKeNdiNe Kadar HaKLıSınAdıMı Fena AnSoNuMu €LinLe YaZSeNDe ßiR Gün AnLaRsıN!!! *BirZamanlarHerkezAynıİkenBenFarklıydımŞimd iHerkezFarkPesındeBenİseAynıİşteBudaBenim Farkım *rüzgar ne dek sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur!!! *yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın *Haksızlık kar$ısında susan diLsiz seytandır!!! *YaŞaNaN HeR RoL BiR etki YaRaTıR!! *yaşam YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa vefat oLSa BiLe selam VeRiP GeÇeCeKSiN!!! *Yaşam katiyen sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir *aLayına qider demedik mi???cefaLarı çekmedik mi???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii??: ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Fazla gördüm ßen O Kadar diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm: Gecici Tutku Yok Hak €dene Nefes OLurum! Maksat Uğruna Kurulu ßir Hayat Değil Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!! Sen yaLanLarLa a$k satanLarın birincil adresißen sattığın son a$kın ta kendisi *Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepkibbbb *Duymak nedir ßiLirmisin dinlemek fakat anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek!!! *bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ *ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi katiyen sevemem;GeLenin aaafi için geçmişe kaLkıp sövemem!!! *HAYATINDAN AYRINTILARIYLA SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERIYE DOĞRU *ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni *dışarı giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam *EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en Güzel aşkLar esenLerde ßaşLar!!! *Söz Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun *içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan!!! *Gittim! Hemen ßİr Mevsim Değil, ßir Yaşam Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye Doğru, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana *Aynalarla teselli , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini' *a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n!: *ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim!!!! *HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, sanki YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, belirsiz bir şekilde BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi!! *ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi!!!! *ßu garip huyLar senden yadigarr *ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim *Ses Etmesemde Öfkem Gizli Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Fakat Alıcağın OlsunOda Değmez Sanaa *ßeni görüp sınama sadece göreßiLdiğin kadarım Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım!!! *ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez *detaylar aynadır farkı yansıtırkaLitemizden susuyoruzz *Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır *yaşamak baskı geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen (sansürlü kelime):d *Değil bundan böyle kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan(ßéndé yaLandım) *yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden düşme sevdaLar yok ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin!!! *İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen Beygir Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!! *canım sıkkın ßu araLar kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorumßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum *taßiri caiz değil,numunem yoq sende kaLsın asLım!!! *kalbime gömerim o süre unutupda silerim o zaman daha alçak tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amann *qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir arkadaş arar,ta$ın kaLßi y0ktur fakat Onu ßiLe y0sun Sarar *Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! *:::: ßéN Normal YaLaNa KaRıŞıP Sahiden Doğru oLaNLaRDaNıM!! ::: *Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım *Dalgalar Kumsallarda Sevinç Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda!!!:  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt