En Hoş Kıl Sözler Kıl Mesajlar burada Kıl Sözler En Güzel Kıl Mesajlar Merhaba Sevgili Melek'ler sizlere daha önce en güzel gıcık sözler paylaşımında bulunmuştuk Derhal ise bir misafirimizin kıl olması üzerine, birini kıl etmek istemesinden ötürü, bizden kıl mesajlar istemesiyle (bu konu yorumuda kıl oldu dimienguzelkilsozlerkilmesajlarburada5c5569f6bf605pngalt enguzelkilsozlerkilmesajlarburada5c5569f6bf605pngalt ) sizlere en hoş kıl sözler sunuyor ve yeni kıl mesajlar isteyen herkesi bu sayfamıza misafir etme ediyoruz 1549101554 1549101554 enguzelkilsozlerkilmesajlarburada5c5569f6c792aenguzelkilsozlerkilmesajlarburada5c5569f6c792a enguzelkilsozlerkilmesajlarburada5c5569f6c792a Kapasiten Almaz Hemen Hemen Çalışman lazım Tükürsem Suratına Fazla Şükür Diyeceksin Aciz insan Seni tanıdığımdan Beri Hayvanlarıda Sevmeye Başladım geyik insan heycanlanmadan konuş rahatsız ediyorsun beni Zeki Ol Diyecem Lakin Sende Zihin yokki Senin Gibi Manitam olacağına Fatih Ürek gibi Kankam Olsun Seni tanıdığım güne Lanet Ediyorum, Artık Senden Dehşet ediyorum Fazla Bıdı Bıdı Yapma Bak Dalgana Senin Söylediklerini Biz Unuttum Tosunum Sen Gelirken Biz Çifte Dikiş Gidiyorduk Aslanım Yavaş Yavaş gel Enteresan Aşağıda Kalırsın Yahut Sen Gelirken Biz Çifte Dikiş Gidiyorduk Aslanım Yavaş Yavaş gel Enkaz Aşağıda Kalırsın Yoksa hey tatlı Kız Benim Manitam olurmusun? Koçum fazla Ses Tümdengelim rahatsız Oluyorum Aslanım Akıllı Ol Alırım Aklını! Sana Kıl Gidiyorum Bugün Ağda Yaptırcam Artı Sesini Yükselterek tavır Benimle keserim Nefesini! Çokmu Kızdın? Buz Getiriyim Rahatla Sen Dar Ol Biz Hallederiz, Gizli Olamıyorsan hazırlanmış Ol Biz Yine Hallederiz Artı Geniş Olma Hafif Elastik Ol Daha iyi Anlarsın Kapasiten Almaz Az Kalsın Çalışman lüzumlu Tükürsem Suratına Çok Şükür Diyeceksin Aciz insan Seni tanıdığımdan Beri Hayvanlarıda Sevmeye Başladım geyik insan heycanlanmadan konuş rahatsız ediyorsun beni Akıllı Ol Diyecem Fakat Sende Akıl yokki