Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En guzel Kilis Turkuleri

En guzel Kilis Turkuleri
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kilis turkuleri
En guzel Kilis Turkuleri

YOĞURT KOYDUM DOLABA

Yoğurt koydum dolabaellere vay

Bugun başım kalabaellere vay

Aha ben gidiyorumellere vay

Kilis kalsın harabaellere vay

Ellere cicom cicom ellere vay

Giyin pembe şalvarı

Sallansın sacakları

Yerlere vay

Kalaylı tas yoğurduellere vay

Seni kimler doğurduellere vay

Seni doğuran anaellere vay

Balınanmı yoğurduellere vay

Kalaylı tas ayranıellere vay

Oldum cemal hayranıellere vay

Bugun ben yari gordumellere vay

Sandım kurban bayramıellere vay

Yoğurdun yuzu kaymakellere vay

Olurmu yare doymakellere vay

Yare doydum diyeninellere vay

Caizdir boynun vurmakellere vay

ZEYTİN YAPRAĞI YEŞİL

Zeytin yaprağı yeşilaman bir yar elinden

Altında kahve pişir

Beni sana vermezleraman da bir yar elinden

Aklın başına devşir oynerelere gidem elinden

Aman bir yar elinden yareli yar elinden

Oy seni sallayayımda aman da bir yar elinden

Zulfunun telinden oy nerelere gidem elinden

Aman bir yar elinden yareli yar elinden

Yar bahceye girdin miaman bir yar elinden

Sevdiğini gordun mu

Sevdiğini gorunce aman da bir yar elinden

Saclarını ordun mu oynerelere gidem elinden

Similar threads

Şanlıurfa Turkuleri,Şanlıurfa Turku Sozleri,Şanlıurfa yoresine ait Turkuler, En guzel Şanlıurfa Turkuleri Urfa'lıyam Ezelden Urfa'lıyam Ezelden Gonlum Gecmez Guzelden (Vay) Goynumun Gozu Cıksın Sevmez İdim Ezelden (Vay) Anam Olasan Omer Babam Olasan Omer Bensiz Kalasan Omer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Muş Turkuleri, Muş yoresine ait Turkuler,Muş Turkuleri Sozleri, En guzel Muş Turkuleri Acıldı Laleler Guller (Muş Ovası) Acıldı laleler guller Uzar gider Muş Ovası Guzeller kolkola vermiş Akıp gider Muş Ovası (Kaynaktaki dortluk) Acıldı laleler guller Guzel yerdir Muş ovası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Erzincan Yoresine Ait Turkuler Erzincan Turkuleri Erzincan Yoresi Turku Sozleri Ala Geyik Ne Boynunu Sallarsın Ala geyik ne boynunu sallarsın Perde cekmiş yar yolunu gozlersin Bana derler ne karalı gulmezsin Mevlam guldurmedi ben nasıl gulem Dokunmayın bir yaralı yanım var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Zonguldak turkuleri Zonguldak yoresel turkuler Duriyem'in Guğumleri Kalaylı Duriyemin Guğumleri Kalaylı Ah Kalaylı Fistan Giymiş Etekleri Alaylı Alaylı Aman Aman Duriyemi Aldatması Kolay Mı Ah Kolay Mı Ah Alırım Dedin De Aldattın Beni Aldattın Beni Aman Uc Telli Saz İle Oynattın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Amasya Yoresi Turkuleri Amasya Turkuleri Sozleri Adem Havva'yı Yarattı Adem Havva'yı yarattı Adem Havva'ya el uzattı Hak Teala'dan nida geldi Havva Ana'yı gelin ettiler Cennette duğun ettiler Uc melek ortaya cıkarttılar Yakut mucevher taktılar Yuzunun nikabını actılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt