Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Kısa Aşk Sozleri

En Guzel Kısa Aşk Sozleri
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Aşk Sozleri

Dun gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın ustune ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman icime cektiğimi!

Dunyada iki kor tanıdım; biri beni gormeyen sen, biri de senden başkasını gormeyen ben

Kim demiş Avrupa'nın insanları medeni
Cırılcıplak bedeni
Gaye olmaksa medeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni

On kişi sev dokuzuncusu olayım, bir kişi sev sonuncusu olayım

Seni dar ağacındaki bir mahkumun hayatı sevdiği kadar seviyorum

Sevmek cay, sevilmek şeker, bizim gibi sevenler cayı şekersiz icer

Yaşadığın dunya, yarattığın dunyadır

Guneşi sevdiğini soyluyorsun guneş cıktığında perdeleri ortuyorsun Ruzgarı sevdiğini soyluyorsun ruzgar cıktığında kapıları kapatıyorsun Yağmuru sevdiğini soyluyorsun yağmur yağınca şemsiyeni acıyorsun Korkuyorum cunku beni sevdiğini soyluyorsun

Kadın ilk opucukte neler kazanacağını bilemez, ama son opucukte neler kaybettiğini bilir

Sular yukselince balıklar karıncaları yer, sular cekilince de karıncalar balıkları

Gulu oylesine sevmelisin ki soranlara dikeni yok diyebilmelisin

Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hancer ya sonuna kadar saplanmalı ya kınında durmalı
Sevecekse insan ya olumune sevmeli, ya da hic

ONUN GUZELLİĞİNİ HERKES GORUYORSA O BENCE AZ GUZELDİR
HERKES BİLİYORSA O BENCE HİC GUZEL DEĞİLDİR
ONUN GUZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GORUYORSAM BU SEVGİDİR
ONUN GUZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR
HİC KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR

HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ UMİTTİR
HUSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA

Ne dunden daha az Ne yarından daha cok
Seni bugunde, Dun olduğu gibi
Yarın olacağı gibi Coooooooooooooooook seviyorum

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sende onlardansın!

Hadi gokyuzunden senin icin tuttuğum,uzerine tum duygularımı yuklediğim, yıldızı al, yureğimden yureğine yollar var, hadi benim icin uzaklardan bir tebessum yolla

Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi duşun Cılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!

yaşıyorsam gelecek gonlerin bana seni getireceğine inandığım icindir

Sensiz Kaldı Bu Gozler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de gecer bu gunler
YanLızlık gorundu Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gun Deyilmiş meğer gorduğun o ışık sacan sıcak şey

kolay olmayacak seni unutmak belki gece gunduz ağlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım

Unut dediler unuttum Ama seni değil unut diyenleri

aşkım seni gunde bir defa duşunuyorum o da 24 saatime maloluyor

gulu bir seni hergun gulu soluncaya dek seni olunceye kadar seveceğim

sevmek kolaydırsevilmek zordurmuhim olan sevmek değil sevilmeye laik olmaktır

bir gun benden ayrıldıgında ole birini sevki sana savuracagım kurşunların onune gecebilecek kadar cesur olsun

dunyada o kadar insan tanıdım senin gibi değildi cunku onlar bintaneydi sen birtanesin yaşadığım aşkların en guzeli

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı butun ormanları, Bir yıldız olsaydı tum kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım icine delice esen bir ruzgar gibibir sonbahar gunu yururken eline duşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!(

Oyle Sozler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Oyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yureğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan