Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Kısa Sozler

En Guzel Kısa Sozler
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!

O kadar guzelsin ki yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum

Sevgide fedakarlık yolunu bulamayanları asla gonul kapınızdan iceri sokmayın

Sen var ya sen aynı sigaram gibisin Dumanı gozlerin? Kulu dudakların Yalnız aranızda bir fark var sigaramı ben, beni ise sen yakıyorsun

Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni duşun, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk uşutur Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

Guzellik; sadece guzel olan şeylerde değil, Guzel gormek istediğin herşeydedir

Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan guneşim oldun

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; olumsuzluğun adını aşk koyardım

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt