En Guzel Sozler
Gerek yok her sozu, laf ile beyana bir bakış bin soz eder, bakıştan anlayana!
Hayat, catlak bardaktaki suya benzer İcsen de tukenir icmesen de Bu yuzden hayattan tat almaya bak Cunku yaşasan da bitecek yaşamasan da
Aşk denen romanı sen yazdın başkası okumasın , insanları iyi tanı ki pişman olmayasın , Allah, şu fani dunya da iki yuzlu sahtekarlarla bir koltukta yol aldırmasın!!!
Hayatın icinde teknedeki hamur gibisinizdir Ne kadar cok yoğrulursanız o kadar cabuk kıvama gelirsiniz
Servetini kaybeden cok zarar eder, arkadaşını kaybeden daha cok zarar eder, ama cesaretini kaybeden her şeyini kaybeder
Kadına guzellik verilmiştir erkeğe guc her şeyi yenen guc guzelliğe yenilmiştir
Aşık olup ızdırap cekeceğime, nezle olup burnumu cekerim!
Sevmenin suc olduğunu bilseydim yemin ederim ki sevmezdim
Gule ozenme gul sana ozensin cunku sen gulden bile ozelsin
Ne kadar bilirsen bil soylediklerin karşıdakilerin anladığı kadardır
Şimdi bir ruzgar gecti buradan koştum ama yetişemedim nerelerde gezmiş tozmuş oğrenemedim
Aşkımın suya duşeceğini bilseydim Suda balık olurdum
alıntı
Gerek yok her sozu, laf ile beyana bir bakış bin soz eder, bakıştan anlayana!
Hayat, catlak bardaktaki suya benzer İcsen de tukenir icmesen de Bu yuzden hayattan tat almaya bak Cunku yaşasan da bitecek yaşamasan da
Aşk denen romanı sen yazdın başkası okumasın , insanları iyi tanı ki pişman olmayasın , Allah, şu fani dunya da iki yuzlu sahtekarlarla bir koltukta yol aldırmasın!!!
Hayatın icinde teknedeki hamur gibisinizdir Ne kadar cok yoğrulursanız o kadar cabuk kıvama gelirsiniz
Servetini kaybeden cok zarar eder, arkadaşını kaybeden daha cok zarar eder, ama cesaretini kaybeden her şeyini kaybeder
Kadına guzellik verilmiştir erkeğe guc her şeyi yenen guc guzelliğe yenilmiştir
Aşık olup ızdırap cekeceğime, nezle olup burnumu cekerim!
Sevmenin suc olduğunu bilseydim yemin ederim ki sevmezdim
Gule ozenme gul sana ozensin cunku sen gulden bile ozelsin
Ne kadar bilirsen bil soylediklerin karşıdakilerin anladığı kadardır
Şimdi bir ruzgar gecti buradan koştum ama yetişemedim nerelerde gezmiş tozmuş oğrenemedim
Aşkımın suya duşeceğini bilseydim Suda balık olurdum
alıntı