Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel Kısa Türkçe Dualar

En Güzel Kısa Türkçe Dualar
0
221

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hoş Kısa Türkçe Dualar

Türkçe kısa dualar bir çoğumuuzn daha kolay ezberlediği aklımızda daha basit kalan dualardırTürkçe kısa dualar dan bir kaçtanesini sizler için sayfamızda paylaşıyoruz

Allahım!

Şimdiye değin yaptıgım,Bundan sonra yapacagım ,Gizlediğim ve açıga vurdugum,Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyleÖne geçiren de sen,Geride bırakan da sensin,Senin gücün herşeye yeter

Allahım

Allah'ım bir kişinin ellerinden tutmadan önce, onun bana kalbinin sırlarını öğretAllah'ım belirli fakat senden sevgini ve seni sevenin sevgisini isterimAllah'ım sen benim vekilimsin; sen yardım edersen bize kimse şampiyon gelemez,sen yardımcımız ol Allah'ımEy Rabbim bana hikmet ver ve beni iyiler arasına katRabbim gerçekten bana indireceğin her hayra muhtacım Bana şanslı bir yol göster

Allahım!

Günahlarımı cahillik yüzünden yaptıklarımı haddimi aşarak işledigim kusurlarımı benden daha iyi bildigin tüm suçlarımı bagışla!

Allahım!

Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı,Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!Tüm bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim *

Similar threads

Guzel Kısa Turkce Dualar Turkce kısa dualar bir coğumuuzn daha kolay ezberlediği aklımızda daha kolay kalan dualardırTurkce kısa dualar dan bir kactanesini sizler icin sayfamızda paylaşıyoruz Allahım! Şimdiye kadar yaptıgım,Bundan sonra yapacagım ,Gizlediğim ve acıga vurdugum,Ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
En Hoş Kısa Dua ve En Manalı Kısa Dualar Kısa duaları ezberlemek ve aklımızda yakalamak daha basit oluyor bazen ne değin arasak bulamıyoruz kısa duaları sizlere kısa ve anlamlı Türkçe bir kaç dua örneği kâğıda dökmek istiyorum Allah tüm dualarımızı kabul etsin Allahım Sen Affedicisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Allahım! Bize dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver Bizi cehennem azabından koru! Allahım! Senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği isterim! Ey kalpleri yönlendiren Allahım! Kalplerimizi sana itaate yönelt! Dayanılamayacak dertten, insanı helâke götürecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
İftarda Edilen Dua İftarda Edilen Dualar ve Anlamları İftar Duası Bismillâhi vel hamdü lillâh Allahümme leke sumtü ve ala rızkıke eftartü ve aleyke tevekkeltü, Sübhaneke ve bi hamdike tekabbel minnî, inneke entessemiul aliym Anlamı Allahım! Senin için oruç tuttum, Senin rızkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Türkçe Anlamları ile Birlikte Dualar Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt