Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En güzel kısa ufak sözler ufak mesajlar burada

En güzel kısa ufak sözler ufak mesajlar burada
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En güzel kısa ufak sözler minik mesajlar burada Ufak Sözler ve Mesajlar En Hoş Kısa Küçük Mesajlar Hemen Şimdi sizlere :wwwbilgilihocamcomguze01almanlarinunluatasozlerihtml#post853506 paylaşımında bulunmuştuk Acilen ise tekrar bir misafirimizin ricası üstüne sizlerle en güzel kısa sözler paylaşımında bulunuyor ve bizden anlamlı küçük mesajlar isteyen bütün misafirlerimizi bu sayfamıza misafir etme ediyoruz Melek'ler 1549101400 1549101400 enguzelkisaufaksozlerufakmesajlarburada5c55695cc982fpngenguzelkisaufaksozlerufakmesajlarburada5c55695cc982fpng enguzelkisaufaksozlerufakmesajlarburada5c55695cc982fpng Sen Bomboş odamın içindeki Melodisin seninle mutlu oluyorum seni dinleyince gülüyorum Tut beni çek kendine hayata inat olsun gülelim umutlarımızın yarınlarına birlikte gidelim Hayatımdaki tek doğrusun hayatımda katiyen yanlış olmadın olmayacaksın Ben Seni Ufak Dugularımla Sevdik Ufak ümitlerimle Sana Kalbimi verdim Hemen Dev Gibi Bir Aşk besliyorum Sana Aleyhinde ufacık ümitlerimin en büyük yarınlarısın Küçük kalbimin ufacık prensesisin minik dünyamın büyük aşkısın Ufaklık aşkımsın şimdi hayatımın anlamısın Minicik bir çocukken nasıl sevdiysem seni şimdide pek seviyorum affet beni Küçük ellerini özledim ufak kalbinin aşk çığlıklarını özledim ben sadece seni özledim Ben bir Nokta Olsamda Sözlerim Defalarca Sana Olucak Bunu Bil Hayatın içinde ufacık bir amaç kazanmaya çalışıyorum, sende benimle hayata manâ elde etmek istermisin? Anlamsız Hayatımın tek Manalı Yönüsün Ben Seninle Ağlamak için yok gülümsemek için hayatı sevdim Nekadar Ağlatırsan Okadar Ağlarsın günün birinde unutma bunları! Ben hayatı Kendime Yok Sana Güvenerek yazdım şu anda seni bekliyorum gülüm  

858,478Konular
981,316Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt