Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Güzel Nickler

En Güzel Nickler
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Hoş Nickler En İyi Nickler En Hoş Nickler Merhaba Sevgili Melek'ler ve güzel nickler arayan sevgili misafirler, sizler için bu sayfamızda en çok hayran eden en iyi nickleri paylaşıma sunuyoruz 1549282924 1549282924 enguzelnickler5c582e71db8baenguzelnickler5c582e71db8baenguzelnickler5c582e71db8ba Rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım Sizin oralarda yıldız kaydığında istek tutulur bizim buralardaysa birinin öldüğüne inanılır Ne yani sizin dileklerinizin kabul olması için bizden birinin ölmesimi lazım Sen benim içimde olduğun sürece ne sen kimseye muhalif ne de kimse sana rakiptir çünkü sen benim için teksin Bir erkek ölürken kıpırdayan son yeri, kalbidir Bir kadın ölürken, dili Erkekler yaşlanır, kadınlarsa değişir Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa niçin geri dönmedin? Varlığın 5 para eder mi fakat yokluğun beni acıtsın Aşk futbol topuna aynı önce tekmeyi atarsın sonra peşinden koşarsın Seni hatırlamamak baskı anlatmaksa imkansız Unut beni diye haber göndermişsin bir düşün bakalım hatırlanmaya değer misin Aşk bir pencere gibidir Pozitif açarsan havanı alırsın Kefeni giyince endişeye gerek değil dünya malını da nerene sokarsan sok Unut gitsin diyorsun kolay olsa unuturdum biliyorsun Ey insan ! Dilediğin gibi yaşa ölümü tadacaksın istediğine sarıl malesef bir gün ayrılacaksın Eski yerini kalbimde arama, sen gözümden akıcı sellere karıştın  

858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt