En hoş olan ömürle ilgili sözler ömür ile ilgili sözler ömrümle ilgili fazla hoş sözler Ömrüm, sen mi beni, yahut ben mi seni yaşıyorum? Ömrüm, seni yaşamak acı mı, yoksa tatlı mı daima güvenilmez kalıyorum Gibi yazmak geldi içimden, belki biraz daha düşünsem daha da güzel şeyler yazabilirdim ama acilen hayata dair sözler kâğıda dökmek o kadar iyi gelmez bana sanırsamenguzelolanomurleilgilisozler5c556d7aa38cdalt Sevgili Melek'ler, bu yazımızda ömürle ilgili hoş sözler sizleri beklerenguzelolanomurleilgilisozler5c556d7aa38cdalt 1549102454 1549102454 enguzelolanomurleilgilisozler5c556d7b0e99benguzelolanomurleilgilisozler5c556d7b0e99b enguzelolanomurleilgilisozler5c556d7b0e99b *Başarıl insan şiddet olabilir, fakat imkansiz degilder Başarısız insan, mümkün olabilir lakin cok güçder *Soran insan 5 dakika; sormayan ömür boyu aptaldır (Çin atasözü) *En fazla pişman olduğum şey; pişman olacağım diye yapamadıklarım ve dokunamadıklarımdır(William SHAKESPEARE) *Hakiki başarı başarısız olma korkusunu yenmektir *Çimriler çok iyi insanlardır, ölmelerini isteyenler için servet toplarlar(Leszaynski) *Bela sürüsüyle kazanç (Çin özdeyiş) *Meslek yaşamı her zaman tatlılaştırırAma cümbür cemaat tatlı sevmeyebilir(Victor HUGO) *Kurduğumuz en büyük hapisane içimizdedir (Çin özdeyiş) *Bir Takım insanlar hoş çiçeklere erişmek için uğraşırlarken ayaklarının aşağı ezilen papatyaların farkına bile varmazlar *Unutmaya çalıştıklarımız katiyen unutamadıklarımızdır