Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Güzel Olduğunuz Yaş Hangisi?

En Güzel Olduğunuz Yaş Hangisi?
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En Hoş Olduğunuz Yaş Hangisi? Bana kadar bayan her yaşta kuytu olduktan sonra güzeldir ama buda güzellikle alakalı değişik bir teşebbüs arkadaşlarım Haberimizin Detayı 1540889 1540889 enguzeloldugunuzyashangisi5c4dc649a2238enguzeloldugunuzyashangisi5c4dc649a2238 http:imgmynetcomhokadin010928guzel Şimdiye değin pek çok şey yazılıp çizildi Fakat bu defaki araştırma, kadının hangi yaşta kendini iyi ve seksi hissettiğini tam bir rakam vererek belirtti İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, kadınlar kendilerini en fazla 32 yaşında hoş hissediyor Araştırmaya katılan kadınların yüzde 40'ı kendilerini bu yaşta en cazibeli hissettiklerini söylerken, bunu hayat deneyimlerinden kazandıkları güvene bağlıyor Bu yaş grubundaki kadınların etkin bir aşk yaşamının olması ve yemeden içmeden daha bilinçli şımartma alması, 32 yaşın güzelliğini ortaya koyuyor Araştırmaya katılan meşhur kadınlar aralarında Sarah Michelle Gellar, Sophie Dahl ve Liv Tyler gibi isimler de var  

Similar threads

Çalışan Kadınların En Hoş Günü Pazartesiymiş Çalışan Kadınların En Güzel Günü Pazartesi Çalışan Kadınların En İyi Günleri Gerçekten sorduklarında kendimce hafta sonundan sonra işe açmak kuvvet olduğu için Pazartesi en sevilmeyen gün seçilmesi gerekirken tam tersi çıkması beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kadınların En Güzel Yaşı Kaçtır? kadınların en hoş yaşı kadınların en hoş yaşı 31 Aslında bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir meleklerkadinlarinenguzelyasikactir5c4b6dae91cdcalt İnsan hangi yaşında dah mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı ve verimli zaman geçirdiyse o yaş onun için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
İnsan sosyal bir varlıktır. En temel ihtiyaçlarından biri diğer insanlarla bir arada yaşamaktır. Bireyler duygularını sosyal ilişki halindeyken fark ederler. Değişik davranış biçimlerini yaşadıkları olaylara uygun birer tepki olarak geliştirirler. Bireyler yalnız yaşamaya değil, bir topluluk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Not:Arkadaşlar istek ve önerilerinizi göz önünde bulundurdumBir kaç arkadaşlar bölümleri yeni konu açarak yap dediBende bunu göz önünde bulundurdum ve bölümlere yeni konulardan devam ediyorumHerkesin yorumlarını,isteklerini ve önerilerini bekliyorum 3BÖLÜM: BİLİM HABERLERİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Hz. İsa'nın (a.s) doğumu nasıl gerçekleşti? Hz. İsa (a.s.) dünyaya geldikten sonra Hz. Meryem (r.a.) neler yaşadı? Hz. İsa'nın (a.s.) peygamberliği, tebliği, havarileri hakkında bilinmesi gerekenler. Hz. İsa'nın (a.s.) göğe yükselmesi hakkındaki farklı görüşler nelerdir? Bilinen tüm detaylarıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
338
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt