En Güzel Profil Sözleri En Güzel Profil Sözleri, Fazla Hoş Profil Sözleri; Bizden profil sözleri isteyen misafirimizin ricası üstüne, sizlerle ve yeniden profil sözleri isteyen tüm misafirlerimize en hoş profil sözlerini paylaşıyoruz Melek'ler 1549103979 1549103979 enguzelprofilsozleri5c5703e861enguzelprofilsozleri5c5703e861 enguzelprofilsozleri5c5703e861 Eğer beni daha pozitif üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın n’olursun hatırlamamak doğanın en güzel armağanı insana Biliyorsun seninde son armağanın unutulmak! Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl nefret verir sükunet insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler Benim tüm dualarım seninle Sen bir ömür boyu mesut olasın diyeYalvarırım gündüz gece, hayalin gözlerimde, benim olasın diye Uzaklık minik sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir Tıpatıp rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ Böylece bir aşk isterim ancak hiç yaşanmamış olsun, O Kadar bir laf söyleyeyim ancak hiç söylenmemiş olsun, O Kadar bir tasa çekeyim ama çekilmemiş olsun Bir silahım olsaydı bir silahım; yoksulluğu şakağından,kaybetmeyi kalbinden,yalnızlığı sensizliği alnından ,alnının bütün ortasından vururdumBir kerecik söyle demiştin söyleyememiştim hani, işte derhal söylüyorum SENİ SEVİYORUM! Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım ! Aşktı o! Değiştiren bütün gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidişime dur diyen Aşk bir bedende iki ruh,dostluk iki bendende bir ruhtur,bana unutmayı ve unutulmanın acısını öğrettiler ama seni bana unutturmayı katiyen öğretemediler Gözlerinde baharları beklerken içindeki kış beni vurur; sen bilmezsin yüreğimden sevdana ne sular akmak ister durur! Bin sene ömrüm olsaydı bin yıl seni severdim, bin yıl seni sevseydim bin yıl daha isterdim Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ama o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir Başkasına kendinden pozitif değerinde verme, ya onu kaybedersin veya kendini mahvedersin