Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en güzel romantik nickler

en güzel romantik nickler
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
en güzel romantik nickler romantik nickler ayrılmama nickleri ayrılmam nickleri ayrilmam sevilmemek sensizliği dinlemek sessizliği dinlemekten şiddet fakat en zoru sensizliğin sessizliğini kulak vermek tıtrek bır mum alvenın havaya bıraktıgı ıs ve goz gozu gormez bır sıs degıldık bız benı sevgınle anla ıkı gozum ve askını al yargıla bu gece yakamozlarla yıldızları sevişirken yakaladım imrendim onlara!okadar uzak görünürken bu denli yakın ve içiçe oldukları için!!! sevdigin birini ALLAH icin sevki ALLAH onu sana kavustursun, sevinç iste ama ALLAH sana versin ve bilki ALLAHin rizasi olmayan hicbirsey gerceklesmez Baktığım heryerde seni göreyim benliğim seninle kalsın sevdiğim yürüyen dizlerim tutan elimsin herşeyim seninle kalsın sevdiğim canım aşkım Dağlar engel olsa aşar gelirim yıllar engel olsa yaşar gelirim bir yok bin adım koşar gelirim değil değil ayrılmam senden kopamam senden asla fakat asla ayrı kalamam BİTANEM sevmek hoş şeydir sevilmekte onun dek fakat sevipte sevilmemek varya acıdır ölüm kadar gülüm Gül bahçesinde geçsede ömrüm inan üstüne gül koklamam gülüm seni hoşlanmak olsada ölüm inan ugrana ölmeye değerbe gülüm Benim suçum ne,Ben ne yaptım, sadece seni sevdim, seni arzuladım, eğer bunlar suçsa vurun beni dağlara taşlara kırın kemiklerimi, Yalnız kalbime dokunmayın o bir gönül yıldızına tutulmuş acısı zaten acıların en büyüğüdür Namına şarkılar yazmadım diye resmini yollara çizmedim diye sanmaki sevgilim seni sevmedim Hasretin yüreğimde bir alev gibi büyürken Hayalin içtiğim sigaranın dumanıyla birlikte sarar bedenimi Ah çılgın yar sen yokken yanımda tebessüm etmek için mutlu olmayı umma,belkide sevinç gülüşünde saklıdırsakın ağlama gelki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşamış biri vardır Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde kuytu kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa, dünya durana can bedenden çıkana dek can dostumsun arkadaş dedıgın denız kenarındakı dert benzer once bırer bırer toplarsın daha sonra teker teker atmaya baslarsınAma arasında bazıları vardırkı atmaya kıyamazsın ıste sen o atmaya kıyamadıgımsın aşkımmm seni hoşuna gitmek ölmekmiş varsın olsun güzelim göğsüne yaslanıpta birazda ben öleyim Seni Özlemek Acı Çekmekse O Acıyı Severek Çekiyorum, Seni Sevmek Günahsa Hiç Tereddütsüz Günaha Giriyorum, Sana tutkun Olmak Ölmekse Al Sana Canımı Veriyorum hasretim senelere dönse de ne aşkına bedduam ne de sana kinim var, binbir tasa çektirsen de seni mahşere dek sevmeye yeminim var Kime değerinden fazla değerinde verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin o sana layık vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum aniden sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim diğer taraftan yakmadım seni ben yağmur yüklü bir bulutum kime çarpsam ağlarım  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,142Kullanıcılar
onurwebSon üye
Üst Alt