en hoş sevgi sözcükleri en hoş sevgi sözcükleri sevgi sözcükleri facebook sözleri facebook kelimeleri sözleri Bir epope yazar gibi tekrar tekrar gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki hemen olan tebessümü bütün saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun bundan böyle sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden korku ediyorum derken seni hoşuna gitmek, var olmayan ömrümün tamamını sana ele vermek, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve hoşuna gitmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilliğin çirkinliğine seçim etme,ve o kadar bi dost seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende tüm umutlar,sende bütün duygularBeni sende arama,ben artık senin olmuşum Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben çok güzelim beni al diyordu Onu aldım lakin hoş olduğu için yok seni gördüğünde utansın diye Ne içimde seni unutmak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek değin güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Güller hep ellerinde açsın, fakat dikenleri batmasınSevda hep seni bulsun,fakat seni yaralamasınMutluluk her zaman yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki sözcük söylüyorumSENİ SEVİYORUM Ne seni unutacak değin zaman geçecekne de geçen vakit seni unutmaya yetecekbırakıp gittim diye unuttum sanmavakit alışmayı öğretir unutmayı ASLA Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut dolu omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? Ben seni Bir Kum Parça Başına Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Dek Fazla Seviyorum Biz her ne değin sosyetenin tamam taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım yaşam yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya bedel Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya fakat bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi veya geri çevrilmesi manâlı değil manâlı olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yahut yarınlar uzakta kalır insana, unutma Bir Sen Daha Değil Bu Dünyada