Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En güzel sevgisizlik sözleri sevgisizlik mesajları

En güzel sevgisizlik sözleri sevgisizlik mesajları
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En hoş sevgisizlik sözleri sevgisizlik mesajları Sevgisizlikle İlgili En Güzel Mesajlar Sevgisizlikle İlgili Sözler Merhaba Sevgili Mele'ler bu yazımızda kendinin sevilmediğine inanan tüm arkadaşlarımıza önce bizim tarafımızdan sevgi batmış mesajlar hediye ediyor ve daha sonrada onların isteği üzerine sevgisizlik ile ilgili mesajlar paylaşıyoruz Ben sevilmiyorum ve sevgisizlik sözleri istiyorumdiyenler buyrun lütfen; 1549101428 1549101428 enguzelsevgisizliksozlerisevgisizlikmesajlari5c556978eb975enguzelsevgisizliksozlerisevgisizlikmesajlari5c556978eb975 enguzelsevgisizliksozlerisevgisizlikmesajlari5c556978eb975 Ne Uzaklıklar Bitirir Beni Ne gecenin yaLnızlığı Yalnızca hayatta Sensiz Ve Senin Sevgiden Habersiz Kalmak Bitirir beni Senin Sesini Duydum Ya gülüm Hayata BaşLadım Sevgisiz Bırakma Beni Gülüm hayatla Aramı Bozma Gülüm Ne güzelleri terk etti kalbim Sırf Senin için Şimdi Değersiz Kalbim Sevgisiz Kaldı Senin için insafsız Sevgisizliğe Boyun Egiceğimi Hiç Düşünmemiştim Seni Tanıyana Eşit Sensizlik Sonum Olsada Sevgisizlik Olmucak Bunu Anla! Sen Beni üzsende ben Yine Sevecem Sen Çekip Gitsende Bu Sevgisiz Kalbim yine Seni Sevicek Kuru Güürültülerin Arasında kaybolmuş Bir SevgisizLik Abidesiyim… Sevgisizlik Bitirdi Ben hayatta Kalmak için Sebebim yok Artık… Seni Okadar çok Sevdimki Gülüm Acilen SevgisizliKler içinde Savaşıyorum Kalbimle Sevginle Mutlu OLan Kalbim Hemen SevgisizlikLer içinde Derbeder Oldu Ne kadar Kuvvet Olsada Bu Sevginin Bitmesi Başroldeydin Ben iSe Senin için Sadece Bir Figürandım Bırakıp Gitme Ellerimi Sevginden Mahrum Etme Beni SensizLik tek Korkum… Sevgisizlik içinde kaldığımda Sana Armağan ettiğim Şarkıları Açtım, Hemen Tarumar Olmuş Gönlüm Laf Dinlemiyor evgisiz Kalsada Yüreğim Onursuz Kalmaz Gururum… kim ne derse desin sana lâyık Yok bu Kalp Senin Gibi Sevgi Düşmanına ben Fazlayım  

858,505Konular
982,779Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt