Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Şırnak Turkuleri

0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Şırnak turkuleri

Dereler buz bağladı

Dereler buz bağladı
Avcılar iz bağladı
Beni bir gelin vurdu
Ah yaramı kız bağladı

Derelerin uzunu
Kıramadım buzunu
Aldım avşar kızını
Ah cekemedim nazını

Derelerin oylumu
Eğri koydun boynumu
Yine goresim geldi
Ah kara gozlu yarimi

Bu Daglar Meşe Dağlar

Bu dağlar meşe dağlar aman
Vermiş baş başa dağlar
Yarim kusmuş gidiyor amman
Koymayın aşa dağlar

Bu dağlar ulu dağlar
cevresi sulu dağlar
şurda bir garip olmuş
Kimi var kimi ağlar

Similar threads

Karabuk Turkuleri,Karabuk Yoresi Turkuleri, Karabuk Turkusu,Karabuk Turku sozleri, Karabuk ilinin Turkuleri, En guzel Karabuk Turkuleri Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Safa Geldin Hoş Geldin Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Cuha Da Yelek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
En guzel Bingol Turkuleri Bingol Yoresi Turkulerimiz Bingol Yoresine Ait En Guzel Turkuler Bingol Bugun Dumandır (Oğul) Bingol bugun dumandır (Yavru yavru) Fırtınası yamandır Evin yıkılsın felek Bu ne kotu zamandır (Oğul) Hınıs Kalesi metin (Yavru yavru) Kaleye cıkmak cetin Evin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
387
Sivas Turkuleri Sivas Turku Sozleri Sivas Yoresine Ailt Turkuler Ala Gozlu Nazlı Pirim Ala gozlu nazlı pirim Gonul senin pervendedir Ben severim sen kacarsın İman senin nerendedir Sultanım Ali lokmanım Ali Rehberim Ali yetiş ya Ali Derviş Alim der ovduğum Aşkın hayalin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt