Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En güzel sözler & nickler & şiirler (elfce'den):)

En güzel sözler & nickler & şiirler (elfce'den):)
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En hoş sözler & nickler & şiirler (elfce'den) (elfce'den güzel sözler )enguzelsozlernicklersiirlerelfceden5c556ea65005falt cemal süreya kadınlar susarak gider dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsa gülüşün sarhoş ediyor beni cemal süreya kadınlar susarak gider şiiri sözleri sözleri facebookta bana ait olan sayfamdan aldığım güzel sözlerden paylaşım yapmak istedim sizeenguzelsozlernicklersiirlerelfceden5c556ea65005falt :D Big Grin :D umarım beğenirsinizenguzelsozlernicklersiirlerelfceden5c556ea65005falt enguzelsozlernicklersiirlerelfceden5c556ea6d8775gifalt :sobe: :sobe: :sobe:enguzelsozlernicklersiirlerelfceden5c556ea6dc153gifalt :utan: :utan: :utan: Oysa küçüklüğümden beri alışkındım ben ateşimin çıkmasına Annemin elini alnıma koyup ''ateşi var hala'' diye başucumda fısıldamasına Şimdilerde annem yeniden başucumda ''acısı var hala'' diyor Eli sol yanımda Kadınlar katiyen unutmaz diye birşey yokKadınlar unutmak zorunda kaldığı her şeyi unutabilir; lakin neyi unuttuklarını asla unutmazlar Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, Yokluğun o denli yakıyor beni Söyle ne zaman okunur burda ezan, Bir yudum su gibi özledim seni Yüreğim Islaktır benim Kuytularda ağlamaktan Ve hafif uçuktur rengi Kurusun Diye kaç defa Güneşe asılmaktan Herkesin bir derdi var; Her derdin bir acısı Acılarım katlanılmaz yok lakin,birde tuzlu basanı var Her aşkın bir hasreti var; Her hasretin bir çilesi Çilem çekilmez değil lakin bir de çektireni var Her aşığın bir sözü var; Her sözün bir söyleteni Söyleyecek fazla şeyim var lakin üstelik susturanı var!! ah Be Çocuk Ah! Seninki Masaldaki Pamuk Prensese Gönül Devretmek Yok, Uyutulduğunda Bostana Giren Danaya Gönül Devretmek Anne ben onu çok özledim Ayaklarının altından birazcık cennet çalıp sürsem yollarına, Allahım sana şükürdeyip koşup gelirmi kollarıma  

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt