Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En güzel uzun aşk şiirleri

En güzel uzun aşk şiirleri
0
117

Similar threads

En Güzel 10 Kasım Şiirleri En Güzel 10 Kasım Şiirleri Öğrenciyim okumak üzere hoş 10 kasım şiirleri arıyorum Lütfen bana asistan olur musunuz En güzel 10 kasım şiirlerinizi buradan bana yazarsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
acılı acıklı aşk şiirleri arıyorum Hayat fazla acımasızKalplerimiz çok kırılganŞu kırılmış kalbime yaraya tuzlu basar misali üzücü aşk şiirleri yazan yollar mısınızİsteğim öğüt değilLütfen sadece dizeler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Şehvetli AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler duygulu şiirler duygusal aşk şiirleri aşk şiirleri en duygusal şiirler Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlarda, bazen bir fotoğraf anlatır en hoş aşkı Resimleri sunuyoruz arkadaşlarım Bakın sözün bittiği yerde resimler herşeyi ne dek hoş anlatıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
bana ağlatan hüzünlü aşk şiirleri yazabilirmisiniz Lütfen melekler bana hüzünlü ağlatan aşk şiirleri yazın Şu sıralar depresyondayım ve aralıksız ağlamak istiyorum, bununla birlikte bu şiirleri faceden paylaşacağım;((  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Murathan Mungan'dan Aşk Şiirleri Paylaşırmısınız Merhaba, Murathan Mungan'ın yazdığı aşk şiirlerinden bazılarını paylaşırsanız fazla sevinirimmurathanmungandanasksiirleripaylasirmisiniz5c5a01bc27c8ealt )  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt