Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Guzel Yalnızlık Sozleri Sevgi Sozleri

En Guzel Yalnızlık Sozleri Sevgi Sozleri
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En guzel yaLnızLık SozLeri
Yalnizlik Mesajlari Yalnizlik Sozleri
Yalnızlık sozleri kısa yalnızlık sozleri
Bir yurek nelere yeterse, bir can bir cani ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yasam olume ne kadar degerse, sen de benim icin o kadar degerlisin

» Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,cekici ve guzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin

» Bugun mavi bulutlari avucunuza mutlulugu bas ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum Gunes yalnizca sizin icin dogsun sizi seviyorum! Sevgililer gununuz kutlu olsun

» Sabah seni izlemesi icin bir melek yolladim pesinden ama dusundugumden de erken dondu Ne oldu dedim? \Bir melek asla baska bir melegi izleyemez\dedi Canim

» Seni ne kadar sevdigimi ogrenmek istersen yere dusen her yagmur damlasini tutmaya calis;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadiklarinsa; benim sana olan sevgimdir

» Gozlerinde mutluluk, ask, sevgiyi gordum Askim

» Hayatta iki kor taniyorum ; 1\´si senden baskasini gormeyen ben, 2\´si beni goremeyen sen

» Bir Gun Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun icin , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim icin

» GUNESIN BUZ TUTTUGU YERDE BIR ALEV GORURSEN O BIL KI YALNIZ VE YALNIZ SENIN ICIN YANAN KALBIMDIR

» Dunyadaki en guzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?

» insanlar kirmizi gullerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar

» Askin ilk solugu mantigin son solugudur

» En surekli ask karsiligi olmayan asktir

» Insanlar hep birilerinin pesinden kosarlar, ama donupte kendi peslerinden kosanlara hic bakmazlar

» Nice insanlar gordum kalpleri bombos ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama ask atesiyle yanip kavrulan, huzunlu ve mutsuz!

» Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunlugumu kalbime degil gunesin ciktigi zaman kaybolan bugulu camlara yazardim

» Gokyuzundeki butun yildizlari toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

» Sen benim hayatimda oldugun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin

» Eger geceler seni dusundugum kadar uzun olsaydi asla sabah olmazdi

» Sen gozlerimde bir damla yas olsaydin seni kaybetmemek icin omur boyu aglamazdim!!!

» Hayatta uc seyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptiCunku sen benim icin daima tektin

Eğer geceler seni duşunduğum kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

Sen gozlerimde bir damla yas olsaydın seni kaybetmemek icin omur boyu ağlamazdım!!!

Hayatta uc şeyi sevdim Seni, Kalbimi, Umit Etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

YALNZILIK DİŞ AGRISINA BENZER SANCISI GECE BAŞLAR

Kaderim sensizlikse,Kaderim Yalnızlıksa kaderim unutulmaksa, Kaderim kalleşce Vurulmaksa ben kaderimin Arkasındayım…

Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Değil;Kalleşce Arkadan Vurulmak Korkum Olum Değil, UNUTULMAK…!!!