Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En guzel Yalova Turkuleri

En guzel Yalova Turkuleri
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yalova Turkuleri,Yalova Turkuleri,En guzel Yalova Turkusu,Yalova yoresi turkuleri,Yalova Turku sozleri,

En Guzel Yalova Turkuleri

Avlu Dibi Yanlama

Bahcede Erik Dalı

Arpa Da Ektim Olacak

Boyda Yosun Yoktur

Cayır Kuşu Cayırlıkta

Daracık Sokakları Duman Burudu

Denizde Urganım Var

Deve Gelir İnişten

Mendilimin Dort Ucu

Yarim gitti ceşmeye

İndim Havuz Başına

Similar threads

Bursa Turkuleri listesi Bursa yoresine ait Turkuler Bursa yoresel Turkuler A Fadimem Hadi Senle Kacalım Ağlayı Ağlayı Geldim Kapına Al İpeğim İpeğim Arpa Da Ektim Gul Bitti Aşina Olalı Ol Melekruye At Gelir Şakır Şakır Atladı Gitti Eşiği Ay Efendim Hasretinden Ben Yemenimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Karabuk Turkuleri,Karabuk Yoresi Turkuleri, Karabuk Turkusu,Karabuk Turku sozleri, Karabuk ilinin Turkuleri, En guzel Karabuk Turkuleri Ac Kapıyı Ben Geldim Avanım Safa Geldin Hoş Geldin Oluyom Elediyor Elediyor O Yar Beni Delediyor Ela Da Gozler Kulediyor Cuha Da Yelek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Hatay Yoresi Turkuler, Hatayın Turkuleri,Hatay Turkuleri Sozleri,Hatay ili Turkuleri, En guzel Hatay Turkuleri imagesenguzelhatayturkuleri5add68ae3f640 Ben Bir Yuce Beydim Ben bir yuce beydim indirdin duze Yaşım on beş idi erişti yuze Bir minnetim kaldı o Turkmen kıza Mevlanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
İstanbulun yoresel turkuleri İstanbul yoresine ait turkuler Ada Sahillerinde Bekliyorum Adakale (Sozlerim Coktur) Ahvalı İnsan Akce Saymak Akşam Oldu Yakamadım Gazımı Aksaray'a Gide Gele Yoruldum Aksaray'dan Gecer İken 1 Arabacı 1 Arabaya Taş Koydum Hanımım Araplar Faslı Atladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Nevşehir Turkuleri, Nevşehir Yoresi Turkuler,Nevşehir Turkuleri Sozleri, En guzel Nevşehir Turkuleri imagesenguzelnevsehirturkuleri5add669f22fdb Ağaclıktan Arar Gelir Ağaclıktan arar gelir Pınarlara sorar gelir Gergefini orer gelir Telli yarim tullu yarim Top zuluflu gullu yarim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt