Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Harbi Erkek Sozleri-harbi delikanlı sozleri

En Harbi Erkek Sozleri-harbi delikanlı sozleri
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Harbi Erkek Sozleri
yeni erkek sozleri
erkek msn nickleri
erkekler icin harbi sozler
msn sozleri
polat sozleri

Namımızın buyukluğu, dostlarımızın buyukluğundendir

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM!

Sen ciftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk

Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

ınsana guvenme olur, ağaca yaslanma kurur

µmµtLara kanma µmµtLar ßir gUn imkan§izLasir hayati tøz Pemße ya§iyørµm §anma,her Renk ßir gUn §iyahLa§ir

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

BiRGuN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DoNmEK İsTeRsEn SaKıN DoNmECuNkU; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

Her zaman mutluluğun doruğundayken gulunmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye ucurum kenarındayken bile gulumseyeceksin

Harbi erkek kaba gucunu, gucsuz insanlar uzerinde kullanmaz

Hayatta edindiğim tecrubeler, yediğim kazıkların toplamıdır

Harbi erkek “seni seviyorum demekten gocunmaz

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur

Harbi erkek susacagi zamani da, konusacagi zamani da iyi bilir

Similar threads

Aşk kız arkadaşının dudağından opmek kadar ucuzsa bende o aşkı satacak kadar şerefsizim Nefes almak harap olmuş bedense harap elimizden duşmuyor nedense esrar şarap umit etmek zaten bana coookkk uzak be kardeşim Delikanlılık ne racon kesmek ne adam oldurmek nede harac yemektir Delikanlılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Damar Sozler Sevgiliye,ve Damar Sozler facebook imagesdamarsozleridamarsozlerkisa5ad92ec7caebf Olenin arkasından ağlamaki, sen oldukten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar Normal insanlar sonucları tartışırlar Kucuk insanlarsa başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
polat alemdar sozleri,polat sozleri Yeni kurtlar vadisi sozleri Kurtlar vadisi yazıları Rajon sozleri Kurtlar Vadisi super Sozler Olenin arkasından ağlamaki, sen oldukten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar Normal insanlar sonucları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Kurtlar Vadisini bir numara yapan kelimeler, Olenin arkasından ağlamaki, sen oldukten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !! Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar Normal insanlar sonucları tartışırlar Kucuk insanlarsa başka insanları tartışırlar Her zaman mutluluğun doruğundayken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
en damar aşk mesajlarını oncelikle forumdaki guzel sozler ve mesajlar bolumunde bulabilirisniz Bunun yanında yardımcı olması acısından işte sizlere en damar aşk mesajları ve nickler: Her zaman mutluluğun doruğundayken gulunmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye ucurum kenarındayken bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt