Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

en ideal erkek nasıl olmali ?tatlı mı yakışıklı mı kibar mı hanzo mu ?

en ideal erkek nasıl olmali ?tatlı mı yakışıklı mı kibar mı hanzo mu ?
0
308

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet kızlar tatlı hanzo erkeklerden mi tatli kibar erkeklerden mi yakisikli kibar erkeklerden mi yakisikli hanzo erkeklerden mi hoslaniyor sizce? benim surat olarak çok tatlı diyorlar orta derecedede yakısıklı ve hanzo en ideal erkek nasıl olmalı?

Similar threads

Kadınlar İcin Kısa Mesajlar Kadınlar İcin Soylenen Mesajlar Akşam yemeğine gec ya da erken gelmemle icten ilgilenen bir kadın uğruna, butun dehamı ve tum eserlerimi, feda etmeye hazırım Kadinlar basarilarini elde ettikleri zenginliklerle degil, cevrelerinde biriktirdikleri sevgiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
GelelimSadık eşlere,ideal babalaraYine eğitim diyeceğimHer olumsuzluğun başı eğitim eksikliği Kültürlü,birbirine saygılı bir toplum, mutlu ve başarılı demektir Buda yaşadığımız can sıkıcı olayları kökten en ince ayrıntısına kadar ortadan kaldıracak,çözecek büyük etkenlerdir Erkekler kadınlarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Erkek Ve Kadın Arasındaki 101 Fark Erkek Ve Kadının Farkları Nelerdir Kadın ve erkek iki apayrı yaratık Ustelik doğuştan Oyleyse, yaşasın farklılık mı demeliyiz acabaİşte Kadın Ve Erkeklerin arasındaki 101 fark 1 Farklılıklar daha beşikte başlıyor Psikologların yaptığı klinik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Şerbetli tatlılar kalabalık misafirlerin, en özel günlerin ve tatlı krizlerin baş tacıdır. Genellikle bayramlarda, düğünlerde yapılan şerbetli tatlıların tam kıvamında olması için şerbeti de hazırlamak marifet ister. Özenle hazırlanan tatlılara lezzet katan enfes şerbeti evde hazırlamak için püf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Şerbetli tatlılar kalabalık misafirlerin, en şahsi günlerin ve tatlı buhranların baş tacıdır. Ekseriyetle bayramlarda, düğünlerde yapılan şerbetli tatlıların tam kıvamında olması için şerbeti de hazırlamak marifet velev. Itinayla hazırlanan tatlılara lezzet katan enfes şerbeti konutta hazırlamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt