En Itici Sözler nahoş sözler kısa itici sözler yeni Evet Melek'ler, gelen yoğun açlık üzerine sizlere ve misafirlerimize bu yazımızda en sözleri sunuyor ve bu itici sözler en yeni olanları diyoruzeniticisozler5c55756c6a822alt 1549104487 1549104487 eniticisozler5c55756c94f76eniticisozler5c55756c94f76 eniticisozler5c55756c94f76 Hayatı fazla güldürdük ;Lakin yaşam bizi hiç Tek Rakibim pentiım III İşi olmayan giremez Meslek ve Işçi Bulgu Kurumu Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar Hissediyorum öyleyse varım Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi Hakkımı aradım meşgul çıktı Nukelene nukelene nuklemeyi öğrendik Bu dek cehalet oysa tahsille olur! Bitkisel hayata girdim, gaye yeşillik olsun Buraya birseyler yazacaktım fakat masa bitti !!!! Benim bilgisayarım 2000′i görmeden öldü Halk konuşur, aptallar gürültü yapar! Bilgisayar bir tutkudur buna kapilmayan mutludur Dünya delikanlı olsaydı dairesel olmazdı Baba mirası deil alın teri!!! Adamın biri yatmış, karısı gemi… Her problemin bir çözümü vardırFakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır… Sabrın sonu reset’tir Ne kadar eksik dusunursen hayatta pek basarili olursun İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye değin gidiyorum Gelirde evde bulamazsan, anahtar paspasin altinda Telaş mail’e virüs karisir Bayan hakkı diye birşey olmaz Hakkı erkek ismi… Ilk bakışta aşık olmamak için iki defa baktım Gelecek bizim de Yaaaa gelecek nerede Eğer bir sorun varsa, belli çözümü de vardır Çözümü yahut zaten sorun değildir! Tek rakibim THY (Rahmetlinin son sözü) Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Sen seni bil sen seni sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Nazar etme ne olur, gasp et senin de olur Dünyada hiçbir psikolog insanı bir tuvalet kadar rahatlatamaz Laf bilir isen söyle sözünden hisse alsınlar Bilmezsen sukut et Webmaster sansınlar Haklarımı kaybettim Hükümlüyüm Hostes aranıyor Rahmetlide sollardı Anan da binerdi O şimdi havacı küçümseme grabi,güç atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin Dayanıklılık taşı depremden yok acıdan çatladı! Garantili suç oluşturan işlenir, alacak tah sili yapılır