Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi 10 Korku Filmi Burada

En İyi 10 Korku Filmi Burada
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En İyi 10 Dehşet Filmi Burada BÜTÜN ZAMANLARIN EN İYİ KORKU FİLMLERİ Amerikalı film ve televizyon yönetmeni, yapımcısı ve senaristi William Friedkin'in Şeytan(1973) filmi bütün zamanların en iyi dehşet filmi seçildi HMV şirketinin yaptığı kamuoyu yoklamasına kadar, Şeytangeçen sene olduğu gibi bu sene da bütün zamanların en iyi korku filmi olarak gösterildi İşte listede ilk 10 William Friedkin'in Şeytan(The Exorcist) filmi birincil sırada Stephen King'in aynı adlı romanından yönetmen Stanley Kubrick kadar beyazperdeye aktarılan Cinnet(Shining) ikinci sırada Üçüncü sırada Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı 1979 yapımı Yaratık(Alien) yer aldı Jonathan Demme'nin yönetmenliğini yaptığı Kuzuların Sessizliği(Silence of the Lambs) dördüncü sırada Beşinci sırada James Wan'ın imzası içeren 2004 yapımı Testerevar John Carpenter'ın yönetmenliğini yaptığı 1978 yapımı Cadılar Bayramı(Halloween) altıncı sıraya yerleşti Wes Craven 1984 yapımı filmi Elm Sokağında Kabus(Nightmare On Elm Street) yedinci sırada Hideo Nakata'nın Halkası (Ringu) 8'nci oldu Dokuzuncu sırada Robin Hardy'nin yönetmenliğini yaptığı Gizemli Adam(The Wicker Man)var Richard Donner'ın Kehanet(The Omen) adlı yapıtı ise 10'uncu sırada hurriyetcom  

Similar threads

En korkunç korku filmi ne? İnsanların nabzını ölçerek yapılan bir araştırmaya göre, "Lanet" (Sinister) en korkunç film seçilirken onu, "Ruhlar Seansı" (Insidous), "Korku Seansı" (The Conjuring), "Ayin" (Hereditary) ve "Paranormal Activity" takip etti. Tüm zamanların en korkunç filminin hangisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Tüm zamanların en iyi 10 bilimkurgu filmi Guardian gazetesinde bulunan değerlendirmeye kadar gelmiş geçmiş en iyi 10 bilimkurgu filmi şöyle: 1 Blade Runner (1982) Yönetmen: Ridley Scott İster tiyatro versiyonunu tercih edin (arkadan can sıkıcı bir sesle verilen anlatım vardı lakin meşhur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Dünyanın en fena 5 Türk filmi Dünyanın en iyi ve en fena 100 filmi seçildi En fena 100 filmin yer aldığı listede 5 Türk filmi de yer aldı Hangileri mi? İnternetteki film sitelerinden IMDB ’de (The Internet Movie Database), En İyi 250 Film Listesinde hiç Türk filmi yer almazken, En Fena 100...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Eric Bana erıc bana Eric Bana 1549169579 1549169579 ericbana5c5673b1c989aericbana5c5673b1c989a http:uploadwikimediaorgwikipediacommonsthumbaa2EricBanabyDavidShankbone220pxEricBanabyDavidShankbone Eric Bana, 2007 Doğum adıEric Banadinović Doğum9 Ağustos 1968 (19680809) (40 yaşında)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Vakit ayırmanıza değecek, birbirinden sağlam 13 endişe sineması serisini sizin için derledik. 1. "Elm Sokağında Kabus" serisi (1984-2010) Kurbanlarının düşlerine girip onları acımasız (ve hayli yaratıcı) formlarda öldüren Freddy Krueger'ı anlatan "Elm Street" serisi, endişe cinsinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt